Suntem tare incantati ca incet, incet, designul interior din Romania se dezvolta si ii vedem prezenta nu doar in locuintele noastre, restaurante sau cafenele, ci si in clinici, birouri sau...sali de sport! Pana la urma, de ce nu ne-am simti bine si nu am profita de un vibe bun si in alte locuri, nu? Mai ales cand vorbim de domeniul de health sau wellness.

In articolul acesta va prezentam un proiect superb de design interior al unei sali de fitness din Constanta, realizat de catre cei de la GOA.studio. Conceptul proiectului este despre socializare si sustinere reciproca. Pentru ca stim cu totii ca atunci cand incepi sa practici un sport sau sa mergi la sala este nevoie de ceva mai mult decat motivatie - care dupa un timp poate sa scada - care sa te faca sa ramai la decizia de a continua. Iar 21st Fitness Club asta si-a dorit - un spatiu deschis cu "design unic care incurajeaza socializarea, comunicarea constructiva si sustinerea reala [...]. Clubul 21st Fitness - mai mult decat o sala de sport!", mai ales ca dispune in zona receptiei si de un fresh bar.

Mai jos va lasam cateva poze sa vedeti cum designerii de interior de la GOA.studio au reusit sa imbine perfect zonele de antrenament cu receptia, zona care te duce mai mult cu gandul la o cafenea, decat la o sala de fitness.