Proiectul de astazi este realizat de catre cei de la AMID STUDIO si vine cu un concept indraznet de stil elegant. Ne bucuram sa vedem produsele ioooi integrate frumos in design-ul interior al acestui proiect si ne mai bucuram si de increderea arhitectilor de interior care au decis ca produsele de la noi ar completa stilul acestei case. 

 

Va prezentam cu entuziam un proiect finalizat recent, o casa P+1 situata in Otopeni.

Parterul cuprinde un lobby, un grup sanitar, o camera tehnica si o intreaga zona de socializare prin realizarea unui open-space generos: bucataria deschisa spre dining si living. Astfel, au fost obtinute 4 spatii bine delimitate: bucataria alaturi de blatul de lucru si insula, zona de dining, zona de socializare reprezentata prin fotolii (care a fost amenajata intr-un mod intim) si o zona de odihna si enterntaiment a canapelei.

Fiecare zona a fost special conceputa cu accent pe functionalitate si design. Clientii au dorit un vibe cromatic combinat intre nuante de primavara si toamna, in care functionalitatea si esteticul sa se imbine armonios si unitar.

Totodata, o mare provocare a acestui proiect a fost alegerea finisajelor pentru tapiteriile existe la parter, fiind viitorul loc de joaca al pisicilor. Am apelat la partenerii nostrii si am realizat custom fotoliile, scaunele si canapeaua cu materiale Pet Friendly pe care le aveau si speram ca o sa primim in timp un feedback pozitiv si din partea patrupedelor. De asemenea, tot in acest context, a trebuit sa integram ingenios si litiera pisicutvelor intr-un loc ferit de privirile musafirilor si astfel am ales sa realizam pe comanda speciala mobilierul din baia de la parter si sa decupam frontul usii pentru accesul acestora la litiera.

In final, pornind de la planuri de mobilare, realizarea planurilor electrice, sanitare, proiectarea mobilierului si intocmirea listelor de cantitati, urmate de vizitele pe santier, am reusit sa realizam un proiect intradevar de “acasa”.