Insa e important de stiut cum alegi cadoul perfect - trebuie sa fie un cadou relevant pentru acestia, un cadou util, nu doar frumos.

Asadar, cadoul poate fi ales in functie de gradul de apropiere a noilor proprietari. Sunteti familie sau prieteni aporpiati? Atunci cu siguranta vei aloca un buget mai mare si vei avea si indrazneala sa ii intrebi care le sunt necesitatile: poate un fier de calcat sau un cuptor cu microunde, poate efectiv o suma de bani care sa contribuie la mobilier sau alte nevoi sau chiar un set de vesela/tacamuri. Cu cat esti mai apropiat, cu atat vei putea afla mai multe detalii despre necesitatile sau dorintele lor. Insa daca nu sunteti atat de apropiati, de exemplu este un fost vecin sau un coleg de munca, ar fi bine sa alegi niste obiecte impersonale - nu vei aduce o fotografie inramata cu voi sau un obiect decorativ amuzant, pentru ca nu stii cum va reactiona.

Un alt criteriu de care ar fi bine sa tii cont este varsta si sexul gazdelor. Nu aceleasi nevoi le are matusa ta care tocmai s-a mutat intr-un apartament nou ca prietena ta cea mai buna de 27 de ani care si-a achizitionat primul ei apartament. Matusa ta cel mai probabil isi va lua cu ea multe obiecte decorative si de mobilier din vechiul apartament, iar daca nu, cu siguranta vechile electrocasnice mici si le va duce la noua locuinta. Pe cand prietena ta, incepe cu totul de la 0: vesela, tacamuri, rame foto sau alte decoratiuni, pana la lucruri mai amri, precum mobilier si electrocasnice mari.

Totusi, ar fi bine sa tii cont, indiferent de gradul de rudenie sau de varsta/sex, de nevoile noilor proprietari. Cu siguranta acestea sunt multe. Gandeste-te putin la veniturile acestora, daca este o familie mai modesta sau unii care prefera decoratiuni din magazine renumite in design interior, daca este un cuplu sau o familie cu copii sau o persoana celibatara. Daca iei in calcul si aceste aspecte, vei avea mari sanse sa surprinzi cu cadoul si vei elimina posibilitatea ca acesta sa stea uitat intr-un dulap.

Ti-am pregatit o lista cu idei de cadouri de casa noua pe care le poti achizitiona direct de la noi de pe website:

Tablouri

Set 2 tablouri GUMIR Set 2 tablouri CINEL Tablou BANNE

 

Tavi pentru servit

 Set de tavi GLORA  Set de tavi TAVARO
Set de tavi LEAVA       Set de tavi FRALO

 

Accesorii de bucatarie

 Masuta de bucatarie MIRA    Set 6 tacamuri TERI GOLD

 

Decoratiuni de perete

Decoratiune de perete  BOTANICA  Decoratiune de perete MUZER Decoratiune de perete ELIAS

 

Felinare si suport de lumanari

Suport lumanari MONESTRA Suport lumanari MORI 32CM Felinar ADYN 56CM

 

Oglinzi

Oglinda perete HELBOR Oglindă PLATA Oglinda Bandit Gold

 

Vaze

Vaza CLASSY Set vaze STONE Vaza VEDAM L BRONZ

 

Cosuri decorative

Set cosuri decorative FIBOTE Cos LAST BLACK Set cosuri decorative PAROS

 

Ceasuri

Ceas TARUZ WHITE Ceas perete KIARA Ceas perete MAGORA GOLD

 

Taburete

Set taburete TROPICAS Taburet CHAIRA METAL Set taburete SIRUS