Astazi va prezentam un nou proiect de design interior fain, in care s-au folosit produse luate de la ioooi. Proiectul este facut de catre cei de la BOA studio si au completat conceptul proiectului cu lampa suspendata industriala (beton ales intr-o nuanta de gri deschisa si accesorii metalice argintii) si cu aplicele de perete – in zona patului.

Ii lasam pe ei sa ne spuna mai multe despre acest proiect frumos de design interior, sa ne dea amanunte despre concept si alegerea pieselor de mobilier.

"Intr-o maniera aparte, unul dintre proiectele selectate din portofoliul personal reprezinta in prezent un spatiu care invita sa fie parcurs. Este vorba de un apartament care deserveste odata ca locuinta temporara a unui cuplu dornic sa aiba un loc al lui localizat la malul marii, cat si ca spatiu de inchiriat tip airbnb.


Solutia noastra propune o planimetrie cat mai libera, un spatiu contemporan delimitat si conturat de doua camere (aproximativ 60mp, impreuna cu terasa).


Prima camera sau zona principala - de zi, este un spatiu luminos pe care il putem percepe in profunzime, treptat. Proiectul isi propune sa pozitioneze fiecare functiune necesara locuirii intr-o ordine fireasca: spatiu de primire - intrarea, living, loc de luat masa si chicineta. Privind altfel insiruirea lor, fara nici un element de separare intr-o camera mai mult lunga decat lata, este intentionata. Vizual - spatiul este perceput ca unul singur, insa odata parcurs se observa delimitarea fiecarei zone, fiecare cu detaliile ei aparte.


In aceeasi maniera, zona de noapte – dormitorul se remarca printr-o rezolvare cat mai simpla care sa lase loc detaliilor pentru a fi remarcate cat mai usor. Un alt punct de interes al acestei camere este iluminatul. In completarea liniei cromatice am ales lampa suspendata pentru iluminat general – o lampa cu detalii metalice si abajur din beton texturat, fin.


Lumina punctuala stanga-dreapta a patului este si ea aleasa cu gandul la detalii; am ales doua aplice de perete din aceeasi gama, dar cu prinderi diferite pentru a nuanta atmosfera prin pozitionare si compozitie.


Intregul apartament este uniformizat prin culoarea gri pastel – fie ca este data de vopsitorie, fronturi de mobilier, tapet, ceramica sau corpuri de iluminat – insa incalzit de textura lemnului si variatiuni ale nuantelor lui preluate si adaptate in diferite forme. Metalul contrasteaza cu celelalte piese pentru a aduce un aer industrial, subtil; acesta se regaseste atat prin elemente de mobilier cat si prin detalii, avand o mentenanta buna in timp pentru un spatiu tip airbnb."

 

Mai jos va lasam cateva poze sa vedeti proiectul finalizat.