Super sales 2021 pana la 50%! Cumpara acum!

Mini Cart

Proiecte de design interior impresionante
PROIECTE FAINE: UN APARTAMENT VIU, PLIN DE CULOARE

Când vine vorba despre amenajarea locuințelor, nu există un stil mai cool decât altul și nici varianta potrivită pentru toți. Suntem diferiți ca oameni și avem gusturi diferite. Iar asta se reflecta chiar și în interiorul casei. Dacă unora le place eleganța în interior, ei bine, sunt mulți alții care preferă un apartament amenajat cât mai cozy.

Află mai multePROIECTE FAINE: UN APARTAMENT VIU, PLIN DE CULOARE
PROIECTE FAINE: HOTEL IBIS STYLES ERBAS

Proiectele faine în colaborare cu ioooi. continuă și în 2019!


Mai jos vă prezentăm hotelul ibis Styles Erbas din București, un hotel mai aparte. Asta datorită faptului că atunci când ne gândim la un hotel de 3 stele, ne ducem mai întâi cu gândul la eleganță, lux. Iar dacă ne uităm unde este acesta amplasat, în inima cartierului de business a capitalei, atunci sigur ne imaginăm un hotel elegant, business like. Însă acest hotel este cât se poate de urban, adoptând chiar un stil industrial.

Află mai multePROIECTE FAINE: HOTEL IBIS STYLES ERBAS
PROIECTE FAINE: UN APARTAMENT DIN POIANA BRASOV CARE TE LASĂ...IOOOI

Deja v-am spus că ne-am propus să vă arătăm cât mai multe proiecte faine și cât mai multe locuințe decorate cu produse achiziționate de la ioooi. 

Nu doar pasiunea pentru design interior, ci mai ales bucuria de a vedea zâmbetele mulțumite ale clienților noștri este cea care ne conduce mereu spre dorința de a fi mai buni și de a avea o gamă cât mai largă de produse moderne și de design care să  poată acoperi cât mai multe nevoi și idei atunci când vine vorba de amenajarea locuinței.

Află mai multePROIECTE FAINE: UN APARTAMENT DIN POIANA BRASOV CARE TE LASĂ...IOOOI
UN IMOBIL DEOSEBIT: DEALUL MELCILOR LOFT

Am avut plăcuta surpriză să colaborăm la un proiect tare frumos. Este vorba despre un imobil de apartamente construit și amenajat la standarde înalte. Acest lucru reiese încă din zona unde acesta este amplasat, sus pe deal, pe strada Emil Gârleanu, în zona centrului nou al orașului Brașov. Vă garantăm, priveliștea este breathtaking.

Este o clădire atipică având în vedere stilul celorlalte clădiri din jur, remarcându-se de departe prin arhitectura sa ce îmbină elementul natural, reprezentat de valea încântătoare şi pădurile învecinate, cu terasele ultra-generoase ale clădirii, care corespund serial fiecărui apartament.

Află mai multeUN IMOBIL DEOSEBIT: DEALUL MELCILOR LOFT
PROIECTE FAINE: APARTAMENTUL ANCĂI ȘI AL LUI BOGDAN

Una dintre probleme atunci când cauți inspirație în materie de design interior este că toate amenajările care te încântă sunt în case mari, vile cu multe etaje sau apartamente întinse pe sute de metri pătrați. Cum adaptezi toate astea la un spațiu cu dimensiuni medii? Avem răspunsul! O singură privire pe pozele de mai jos și vei găsi cel puțin trei idei simpatice și ușor de pus în practică la tine acasă.

Află mai multePROIECTE FAINE: APARTAMENTUL ANCĂI ȘI AL LUI BOGDAN
PROIECTE FAINE: APARTAMENT VERNESCU RESIDENCE

Continuăm seria proiectelor faine și vă prezentăm un alt proiect superb realizat de cei de la Miso Architects. Apartamentul proaspăt decorat se află în Vernescu Residence, București și este un apartamente elegant, modern și totuși care îți dă impresia de intimitate, de acasă. O locuință cu suflet și personalitate.

Află mai multePROIECTE FAINE: APARTAMENT VERNESCU RESIDENCE

Articolele 1 la 6 din 7 total

Afișați pe pagină