Proiectele faine în colaborare cu ioooi. continuă și în 2019!


Mai jos vă prezentăm hotelul ibis Styles Erbas din București, un hotel mai aparte. Asta datorită faptului că atunci când ne gândim la un hotel de 3 stele, ne ducem mai întâi cu gândul la eleganță, lux. Iar dacă ne uităm unde este acesta amplasat, în inima cartierului de business a capitalei, atunci sigur ne imaginăm un hotel elegant, business like. Însă acest hotel este cât se poate de urban, adoptând chiar un stil industrial.

Încă din primele imagini îți poți da seama de conceptul acestui hotel: un șantier urban, aceasta fiind alegerea chiar proprietarului clădirii și totodată a firmei de construcții. S-a dorit stârnirea unor reacții pozitive asupra a tot ce însemnă un șantier: mașinării, unelte, oameni, materiale de construcții etc.

Podelele sunt pline de marcaje, iar din loc în loc poți vedea schele sau cofraje din lemn pe pereți. Încă de la intrare, dai peste recepția care este formată dintr-un container de șantier. Interiorul hotelului este minimalist, aerisit și plin de viață, simbolizând agitația zilelor petrecute într-o zonă de construcții - mai puțin partea cu zgomotele.

Tot ce putem spune este că hotelul ibis Styles Erbas reprezintă lumea construcțiilor, în stil pop-art pentru că chiar de la intrare în clădire dungile de avertizare ne arată că înaintea noastră se află o călătorie printr-o lume de structuri fascinante.

hotel ibis bucuresti

hotel ibis bucuresti

hotel ibis bucuresti

hotel ibis bucuresti

hotel ibis bucuresti

hotel ibis bucuresti

hotel ibis bucuresti

hotel ibis bucuresti

Proiect realizat în colaborare cu DA-AC Studio și OBLIC STUDIO.

Echipa: Alexandra Cosma, Stefan Prigoreanu, Raluca Bratu, Mihai Rotaru și Andrei Nicolescu.