OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Proiecte faine

Culoarea anului 2023 - VIVA MAGENTA

Institutul Pantone a ales culoarea anului 2023. Se numeste Viva Magenta sau „rosul purpuriu care aduce un echilibru intre cald si rece”. „Viteaza si neinfricata, (Viva Magenta) este o culoare vibranta a carei exuberanta promoveaza optimismul si bucuria”, dupa cum au explicat reprezentantii Pantone.

Află mai multeCuloarea anului 2023 - VIVA MAGENTA
Le Petit Bistro Brasov

Le Petit Bistro Brasov este  un alt proiect fain de design interior, tot din Brasov, la care am contribuit si noi cu cateva produse.

Află mai multeLe Petit Bistro Brasov
Intra in atmosfera sarbatorilor cu doar cateva trucuri

Iarna deja s-a instalat, frigul a venit, in unele zone din tara a nins, asadar putem sa ne decoram linistiti locuinta si sa aducem atmosfera sarbatorilor in casa fara sa ni se para ca este prea devreme. Daca vrem sa pastram traditia si sa impodobim bradul doar in Ajun, asta nu inseamna ca nu putem incepe deorarea altor zone din casa, astfel incat sa ne bucuram tot mai mult de aceasta luna frumoasa si speciala.

Află mai multeIntra in atmosfera sarbatorilor cu doar cateva trucuri
Penthouse C1-7/Stejeris Brasov

Designul este cautarea unui echilibru magic intre afaceri si arta; arta si talent; intuitie si ratiune; concept si detaliu; bucurie si formalitate; client si designer, designer si imprimanta; tipograf si public. - Valerie Pettis

Află mai multePenthouse C1-7/Stejeris Brasov
PROIECTE FAINE: by BOA studio

Astazi va prezentam un nou proiect de design interior fain, in care s-au folosit produse luate de la ioooi. Proiectul este facut de catre cei de la BOA studio si au completat conceptul proiectului cu lampa suspendata industriala (beton ales intr-o nuanta de gri deschisa si accesorii metalice argintii) si cu aplicele de perete – in zona patului.

Ii lasam pe ei sa ne spuna mai multe despre acest proiect frumos de design interior, sa ne dea amanunte despre concept si alegerea pieselor de mobilier.

 

Află mai multePROIECTE FAINE: by BOA studio
Cum sa creezi cu usurinta un colt de relaxare chiar la tine acasa

Acasa. Acasa este locul unde ne regasim noi pe noi. Este locul care ne reprezinta. Unde ne bem linistiti cafeaua sau ceaiul si unde ne gasim linistea chiar si in zilele cele mai stresante. Locul in care asteptam sa ajungem atunci cand suntem la serviciu, plecati din oras, sau chiar si dupa o vacanta. Pentru ca acasa nu este doar despre o locuinta, este un sentiment. 

Află mai multeCum sa creezi cu usurinta un colt de relaxare chiar la tine acasa

Articolele 13 la 18 din 44 total

Afișați pe pagină