OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Proiecte faine

Hype Apartment

Amenajarea urmareste o directie minimalista cu un caracter puternic masculin, dictat de suprafete si texturi industriale precum betonul aparent, lemnul, caramida aparenta, metalul. Pe acest fond cromatic in care predomina griurile, se disting mici accente vibrante de culoare, ce dilueaza din sobrietatea amenajarii. Si sistemul de iluminat artificial contribuie la crearea unei atmosfere masculine, punand in evidenta anumite elemente decorative.

Află mai multeHype Apartment
Cum alegi cadoul de casa noua si ce idei gasesti la ioooi

Mutarea intr-o casa noua marcheaza inceperea unei noi etape in viata proprietarilor, un eveniment important si chiar emotionant. Daca prietenii tai sau membrii apropiati ai familiei si-au cumparat o locuinta noua, ar fi dragut sa ii surprinzi la prima vizita cu un cadou - cadoul de casa noua.

Află mai multeCum alegi cadoul de casa noua si ce idei gasesti la ioooi
Jungle vibes la tine acasa

Fiecare are stilul lui atunci cand vine vorba despre imbracaminte, vacante sau design-ul locuintei. Unora le place simplitatea, altora excentricul! Unii isi doresc greek vibes acasa, altii industrial vibes sau, de ce nu, jungle vibes. Pentru ca atunci vine vorba de design si stiluri, fiecare vrem sa fim liberi, creativi si sa ne simtim bine.

Află mai multeJungle vibes la tine acasa
Proiecte faine in colaborare cu ioooi: Schuster Boarding House

Brasovul, unul dintre cele mai frumoase orase ale Romaniei, este orasul care se numara printre destinatiile preferate de romani atunci cand vine vorba de un city break sau “escapade de cateva zile la aer curat”. Si asta pe buna dreptate. La Brasov nu gasesti doar aer curat si privelisti minunate, pentru ca orasul confera o experienta frumoasa si completa, avand cafenele si restaurante tot mai diverse si mai impresionante, iar locurile de cazare sunt excelente.

Află mai multeProiecte faine in colaborare cu ioooi: Schuster Boarding House
PROIECTE FAINE: Portrait of a Lady

Proiectul celor de la SpatiografPortrait of a lady, subliniază perfect trăsăturile feminine și delicate ale unei doamne - în acest caz, ale proprietarei. Locuința este definită de eleganță, unicitate și atenție la detalii, accesoriile făcând diferența dintr-o casă bine amenajată și una care redă personalitatea clientului.

Află mai multePROIECTE FAINE: Portrait of a Lady
Apartament M

Apartament M

Află mai multeApartament M

Articolele 19 la 24 din 44 total

Afișați pe pagină