OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Proiecte faine

CAFFE & WINE SLOBOZIA

Astazi va prezentam Caffe & Wine din Slobozia.

Află mai multeCAFFE & WINE SLOBOZIA
PROIECTE FAINE: JA PETROL

De data aceasta vrem să îți prezentăm un proiect de design interior foarte drăguț și modern, very green și proaspăt, cum ne place nouă să spunem - CONCEPT OSCAR DOWNSTREAM / JA PETROL.

Află mai multePROIECTE FAINE: JA PETROL
LIVING CORAL - INSPIRATII DE AMENAJARE

Deja știm culoarea anului 2019 și ne place, ne place, place, place! E o culoare frumoasă, vie, veselă și plină de optimism, nu e așa?


Află mai multeLIVING CORAL - INSPIRATII DE AMENAJARE
PROIECTE FAINE: TERASA PLATTINIUM ARAD

Avem un nou proiect interesant, de data aceasta este vorba despre o terasă. Asta pentru că tot vine sezonul teraselor, a serilor târzii petrecute la un pahar cu prietenii, a ieșirilor cu colegii după muncă într-o grădină de vară… Deja visăm și zâmbim!

Află mai multePROIECTE FAINE: TERASA PLATTINIUM ARAD
PROIECTE FAINE: RESTAURANT SUB TAMPA

Pentru turiștii și localnicii care vor să se plimbe mai mult decât doar prin centrul orașului Brașov, vă propunem un restaurant tare fancy care este efectiv situat Sub Tâmpa. De aici și denumirea restaurantului despre care vom vorbi mai departe.

Află mai multePROIECTE FAINE: RESTAURANT SUB TAMPA
PROIECTE FAINE: UN APARTAMENT ÎN STIL CLASIC MODERN

Pentru a avea un proict de design interior reușit nu trebuie nepărat abordat un stil mai nonconformist, cum ar fi ce industrial care e tot mai la modă zilel acestea, tocmai pentru its New York vibes. Un proiect de design reușit nu este doar un spațiu plăcut ochiului ci și unul util, luminos.

Află mai multePROIECTE FAINE: UN APARTAMENT ÎN STIL CLASIC MODERN

Articolele 25 la 30 din 44 total

Afișați pe pagină