Un hotel demn de mentionat datorita amplasarii sale in centru istoric, al cladirii vechi in care se afla, dar si al designului, este Schuster Boarding House. Despre povestea cladirii puteti citi direct la ei pe website.

Noi am dori insa sa intram in fascinantul hotel si sa ne lasam impresionati de designul interior al acestuia. Pentru ca este cu adevarat impresionant - mixul dintre caramida, lemn si piatra se imbina perfect pentru a crea un interior primitor si calduros. Te simti ca acasa, desi poate e prima oara cand intri in acest hotel. Culorile atent alese si obiectele de design te duc intr-o atmosfera luxurianta, astfel incat fiecare oaspete care trece pragul hotelului sa se simta bine, experianta fiind completata de serviciile premium oferite.

Putem regasi in zona de receptie si lobby produse luate de la ioooi, obiecte ce s-au integrat perfect in designul abordat: fotoliile, masutele de cafea si scaunele. La fel si in camere putem observa cat de bine completeaza decorul scaunele, fotoliile si decoratiunile atent alese. Suntem tare incantati sa ne vedem produsele intr-un proiect atat de reusit, iar hotelul este cu adevarat impresionat prin tot ce este.