OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Sfaturi si trenduri in design interior

LIVING CORAL - INSPIRATII DE AMENAJARE

Deja știm culoarea anului 2019 și ne place, ne place, place, place! E o culoare frumoasă, vie, veselă și plină de optimism, nu e așa?


Află mai multeLIVING CORAL - INSPIRATII DE AMENAJARE
TENDINTE ÎN DESIGN INTERIOR 2019

Deja suntem în martie, tendințele în design interior din 2019 s-au actualizat și chiar consolidat, iar primăvara este un moment ideal pentru a începe mici renovări prin casă. Așadar, iată de ce să ții cont dacă vrei să faci schimbări în ton cu trendul acestui an.

Află mai multeTENDINTE ÎN DESIGN INTERIOR 2019
STILUL ETNIC ÎN DESIGN INTERIOR

Acest stil este regăsit în puține locuințe, însă se bucură de un mare succes, deoarece este nu numai ușor de recreat, dar nu este foarte costisitor, deoarece constă din accesorii de mobilier disponibile și pe piețe.

Stilul etno este stilul preferat al celor care își doresc să se bucure de o atmosferă exotică chiar și acasă, cu ajutorul obiectelor care aduc în actualitate farmecul vremurilor și ținuturilor îndeărtate. Acest stil nu a ieșit din modă, dimpotrivă, elementele etnice sunt utilizate în interioarele contemporane.

Află mai multeSTILUL ETNIC ÎN DESIGN INTERIOR
ADEVĂRURI DESPRE DECORAREA LOCUINȚEI ÎN ALB

Să recunoaștem, cu toții avem o pasiune pentru alb atunci când vine vorba despre decorarea locuinței. Decorațiunile și piesele de mobilier sunt mult mai ușor de asortat. O casă în care predomină albul îți dă senzația de spațiu mai mare, de aerisit și are mereu un look fresh. Plus că albul nu se demodează.

Deci, poți sau nu să dai greș cu o locuință în alb? 

Află mai multeADEVĂRURI DESPRE DECORAREA LOCUINȚEI ÎN ALB
CUM SA DECOREZI PENTRU UN CRĂCIUN IOOOI

Noi, sinceri să fim, ne-am cam săturat de combinația roșu-verde. Nu că ar fi ceva în neregulă cu ea. În lipsă de altă inspirație e perfectă. E mai mult decât festivă și tradițională, însă ne-am gândit că poate anul acesta te gândești să încerci ceva un pic diferit.

Un avantaj al propunerilor de mai jos este că, exceptând câteva dintre obiecte, toate celelalte, folosite în context diferit, pot fi expuse în casă pe tot parcursul anului, nu doar de Sărbători.

Află mai multeCUM SA DECOREZI PENTRU UN CRĂCIUN IOOOI
CE CANAPELE SE POTRIVESC UNEI LOCUINȚE MICI?

Cu toții ne dorim locuințe cu suprafețe mari, însă de cele mai multe ori apartamentele pe care le găsim pe piață să le cumpărăm sau să le închiriem nu dispun de o suprafață foarte mare. Multe din acestea au bucătăria open space cu sufrageria pentru a crea senzația de mai mult spațiu, însă în realitate cele 2 încăperi nu dispun de prea mulți metri pătrați.

Și atunci ce facem, cum amenajăm sufrageria astfel încât să fie încăpătoare și modernă, să ne creeze confortul necesar și să nu pară aglomerată de mobilă?

Așa cum am discutat într-un articol anterior, elementul important al livingului este canapeaua. Indiferent de structura sufrageriei, de dimensiunile acesteia sau de alți factori ce pot influența amenajarea acesteia, un rol important îl are canapeaua. Nu este doar locul pe care noi ne relaxăm citind o carte sau urmărind un documentar la TV, este și obiectul în jurul căreia decorăm încăperea.

Dacă livingul este mic, ar fi cam ciudat să punem o canapea mare, de 3 locuri și în formă de L, nu? Vrem să profităm de tot spațiu pentru a umble încăperea și cu alte obiecte decorative și piese de mobilier.

Află mai multeCE CANAPELE SE POTRIVESC UNEI LOCUINȚE MICI?

Articolele 13 la 18 din 22 total

Afișați pe pagină