OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Blog by ioooi.

PROIECTE FAINE: UN APARTAMENT DIN POIANA BRASOV CARE TE LASĂ...IOOOI

Deja v-am spus că ne-am propus să vă arătăm cât mai multe proiecte faine și cât mai multe locuințe decorate cu produse achiziționate de la ioooi. 

Nu doar pasiunea pentru design interior, ci mai ales bucuria de a vedea zâmbetele mulțumite ale clienților noștri este cea care ne conduce mereu spre dorința de a fi mai buni și de a avea o gamă cât mai largă de produse moderne și de design care să  poată acoperi cât mai multe nevoi și idei atunci când vine vorba de amenajarea locuinței.

Află mai multePROIECTE FAINE: UN APARTAMENT DIN POIANA BRASOV CARE TE LASĂ...IOOOI
ADEVĂRURI DESPRE DECORAREA LOCUINȚEI ÎN ALB

Să recunoaștem, cu toții avem o pasiune pentru alb atunci când vine vorba despre decorarea locuinței. Decorațiunile și piesele de mobilier sunt mult mai ușor de asortat. O casă în care predomină albul îți dă senzația de spațiu mai mare, de aerisit și are mereu un look fresh. Plus că albul nu se demodează.

Deci, poți sau nu să dai greș cu o locuință în alb? 

Află mai multeADEVĂRURI DESPRE DECORAREA LOCUINȚEI ÎN ALB
CUM SA DECOREZI PENTRU UN CRĂCIUN IOOOI

Noi, sinceri să fim, ne-am cam săturat de combinația roșu-verde. Nu că ar fi ceva în neregulă cu ea. În lipsă de altă inspirație e perfectă. E mai mult decât festivă și tradițională, însă ne-am gândit că poate anul acesta te gândești să încerci ceva un pic diferit.

Un avantaj al propunerilor de mai jos este că, exceptând câteva dintre obiecte, toate celelalte, folosite în context diferit, pot fi expuse în casă pe tot parcursul anului, nu doar de Sărbători.

Află mai multeCUM SA DECOREZI PENTRU UN CRĂCIUN IOOOI
UN IMOBIL DEOSEBIT: DEALUL MELCILOR LOFT

Am avut plăcuta surpriză să colaborăm la un proiect tare frumos. Este vorba despre un imobil de apartamente construit și amenajat la standarde înalte. Acest lucru reiese încă din zona unde acesta este amplasat, sus pe deal, pe strada Emil Gârleanu, în zona centrului nou al orașului Brașov. Vă garantăm, priveliștea este breathtaking.

Este o clădire atipică având în vedere stilul celorlalte clădiri din jur, remarcându-se de departe prin arhitectura sa ce îmbină elementul natural, reprezentat de valea încântătoare şi pădurile învecinate, cu terasele ultra-generoase ale clădirii, care corespund serial fiecărui apartament.

Află mai multeUN IMOBIL DEOSEBIT: DEALUL MELCILOR LOFT
PROIECTE FAINE: APARTAMENTUL ANCĂI ȘI AL LUI BOGDAN

Una dintre probleme atunci când cauți inspirație în materie de design interior este că toate amenajările care te încântă sunt în case mari, vile cu multe etaje sau apartamente întinse pe sute de metri pătrați. Cum adaptezi toate astea la un spațiu cu dimensiuni medii? Avem răspunsul! O singură privire pe pozele de mai jos și vei găsi cel puțin trei idei simpatice și ușor de pus în practică la tine acasă.

Află mai multePROIECTE FAINE: APARTAMENTUL ANCĂI ȘI AL LUI BOGDAN
PROIECTE FAINE: APARTAMENTUL COLOR PATINA

Ne mândrim cu colaboratorii noștri, credem că toți fac minuni când vine vorba de amenajări interioare. Și așa fain e sentimentul când te uiți la pozele cu munca lor, așadar vom încerca să publicăm tot mai des astfel de articole, în care să vă arătăm și vouă cum ies proiectele lor în care, bineînțeles, apar și produse de la ioooi.ro

Este vorba despre apartamentul Color Patina din București realizat de Miso Arhitects.

Află mai multePROIECTE FAINE: APARTAMENTUL COLOR PATINA

Articolele 37 la 42 din 55 total

Afișați pe pagină