OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Blog by ioooi.

CE CANAPELE SE POTRIVESC UNEI LOCUINȚE MICI?

Cu toții ne dorim locuințe cu suprafețe mari, însă de cele mai multe ori apartamentele pe care le găsim pe piață să le cumpărăm sau să le închiriem nu dispun de o suprafață foarte mare. Multe din acestea au bucătăria open space cu sufrageria pentru a crea senzația de mai mult spațiu, însă în realitate cele 2 încăperi nu dispun de prea mulți metri pătrați.

Și atunci ce facem, cum amenajăm sufrageria astfel încât să fie încăpătoare și modernă, să ne creeze confortul necesar și să nu pară aglomerată de mobilă?

Așa cum am discutat într-un articol anterior, elementul important al livingului este canapeaua. Indiferent de structura sufrageriei, de dimensiunile acesteia sau de alți factori ce pot influența amenajarea acesteia, un rol important îl are canapeaua. Nu este doar locul pe care noi ne relaxăm citind o carte sau urmărind un documentar la TV, este și obiectul în jurul căreia decorăm încăperea.

Dacă livingul este mic, ar fi cam ciudat să punem o canapea mare, de 3 locuri și în formă de L, nu? Vrem să profităm de tot spațiu pentru a umble încăperea și cu alte obiecte decorative și piese de mobilier.

Află mai multeCE CANAPELE SE POTRIVESC UNEI LOCUINȚE MICI?
TENDINȚE ÎN DESIGN INTERIOR CĂRORA SĂ LE SPUI ADIO

Deja știm că tendințele vin și pleacă, iar dacă dorim o casă mereu în trend trebuie să fim gata să ne adaptăm.

Așadar, iată câteva tendințe de care ne-am bucurat în ultimii ani, dar de la care trebuie să ne pregătim să le spunem adio.

Află mai multeTENDINȚE ÎN DESIGN INTERIOR CĂRORA SĂ LE SPUI ADIO
10 SOLUȚII CA SĂ FACI UN SPAȚIU SĂ PARĂ MAI MARE

Există și avantaje în spațiile mici: sunt mai ușor de curățat, mai ieftin de mobilat și decorat, sunt mai cozy. Dar pun mereu probleme de organizare și, dacă sunt incorect amenajate, încăperile mici pot produce o impresie neplăcută de claustrofobie.

Află mai multe10 SOLUȚII CA SĂ FACI UN SPAȚIU SĂ PARĂ MAI MARE
PROIECTE FAINE: VILLA SOLIS DIN VAMA BUZĂULUI

Arhitectura, designul de interior și natura se îmbină în proiectul Valley21 cu rezultate spectaculoase. Cabana din imagini se află la poalele Munților Ciucaș, în Vama Buzăului și este construită astfel încât să se integreze cât mai armonios în mediul înconjurător.  Nu doar ca aspect, ci și ca impact ecologic redus (clădirea are certificarea Green Homes emisă de către Romanian Green Building Council) – cu atât mai important, cu cât Vama Buzăului este o zonă cu poluare zero.

Află mai multePROIECTE FAINE: VILLA SOLIS DIN VAMA BUZĂULUI
PROIECTE FAINE: RA CAFE DIN ORADEA

Oradea. Aici se află cafeneaua Ra CAFE, un local cu înclinații clasice și detalii nordice. Am căzut complet în admirația pereților îmbrăcați în furnir elegant din lemn vopsit in degrade. Care se asortează frumos cu scaunele comfortabile tapițate cu gri și lămpile stative cu design special

Află mai multePROIECTE FAINE: RA CAFE DIN ORADEA
PROIECTE FAINE: RESTAURANTUL PEȘTE ȘI VIN DIN BRĂILA

Știai că...?

Restaurantul Pește și Vin din Brăila are obiecte achiziționate de la ioooi?

Ei bine, dacă nu ai știu, acum vei știi. Este unul dintre proiectele faine cu care noi ne mândrim!

Află mai multePROIECTE FAINE: RESTAURANTUL PEȘTE ȘI VIN DIN BRĂILA

Articolele 43 la 48 din 55 total

Afișați pe pagină