OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Proiecte faine

Apartament G by Egomotif

Studioul Egomotif a dezvoltat un proiect de design interior care îmbină cu succes elemente moderne cu detalii clasice, rezultând un spațiu elegant și primitor. Proiectul a fost realizat cu scopul de a crea un mediu confortabil și plăcut, încorporând elemente de design care să sublinieze stilul sofisticat și rafinat.

Află mai multeApartament G by Egomotif
Hotel Castor - Harghita Bai

Astazi va prezentam un hotel tare frumos din Harghita Bai, Hotel Castor. Este un hotel amenajat cu gust, cu design specific zonei montane in care este amplasat. Asadar, hotelul este alegerea ideala pentru cei care doresc sa vina in statiune la schi si relaxare: camere moderne, spatioase, si un resuaturant sofisticat, perfect pentru serile geroase de iarna sau dupa o zi de schiat. 

Află mai multeHotel Castor - Harghita Bai
21st Fitness Club by GOA.studio

Suntem tare incantati ca incet, incet, designul interior din Romania se dezvolta si ii vedem prezenta nu doar in locuintele noastre, restaurante sau cafenele, ci si in clinici, birouri sau...sali de sport! Pana la urma, de ce nu ne-am simti bine si nu am profita de un vibe bun si in alte locuri, nu? Mai ales cand vorbim de domeniul de health sau wellness.

Află mai multe21st Fitness Club by GOA.studio
Cum amenajam locuinta in sezonul rece locuinta: texturi si culori

Zilele acestea geroase ne creeaza 2 stari: sa ne dorim sa fim iar copii si sa ne bucuram de un sanius pe cinste, sau sa stam in casa la caldura. Cel mai bine pentru starea noastra ar fi sa le combinam - un sanius pe cinste sau o tura la ski, dupa care intram la caldura, in casa.

Află mai multeCum amenajam locuinta in sezonul rece locuinta: texturi si culori
Design interior Casa M. by Kiwi Studio

Casa M. este un proiect din anul 2018 realizat de Kiwi Studio, insa este un proiect drag noua, mai ales ca putem distinge nu doar trendul minimalist al acelui an, insa si multe produse luate de la ioooi.

Află mai multeDesign interior Casa M. by Kiwi Studio
Apartament Fantasy Lights by Miso Architects

Fantezia acasa la tine?! Yes, please!

Cei de la Miso Architects au reusit sa aduca magia designului interior intr-un apartament ce te va lasa efectiv...cu gura cascata - Fantasy Lights by Miso Architects.

Află mai multeApartament Fantasy Lights by Miso Architects

Articolele 7 la 12 din 44 total

Afișați pe pagină