OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Blog by ioooi.

STILUL ETNIC ÎN DESIGN INTERIOR

Acest stil este regăsit în puține locuințe, însă se bucură de un mare succes, deoarece este nu numai ușor de recreat, dar nu este foarte costisitor, deoarece constă din accesorii de mobilier disponibile și pe piețe.

Stilul etno este stilul preferat al celor care își doresc să se bucure de o atmosferă exotică chiar și acasă, cu ajutorul obiectelor care aduc în actualitate farmecul vremurilor și ținuturilor îndeărtate. Acest stil nu a ieșit din modă, dimpotrivă, elementele etnice sunt utilizate în interioarele contemporane.

Află mai multeSTILUL ETNIC ÎN DESIGN INTERIOR
PROIECTE FAINE: RESTAURANT SUB TAMPA

Pentru turiștii și localnicii care vor să se plimbe mai mult decât doar prin centrul orașului Brașov, vă propunem un restaurant tare fancy care este efectiv situat Sub Tâmpa. De aici și denumirea restaurantului despre care vom vorbi mai departe.

Află mai multePROIECTE FAINE: RESTAURANT SUB TAMPA
PROIECTE FAINE: UN APARTAMENT ÎN STIL CLASIC MODERN

Pentru a avea un proict de design interior reușit nu trebuie nepărat abordat un stil mai nonconformist, cum ar fi ce industrial care e tot mai la modă zilel acestea, tocmai pentru its New York vibes. Un proiect de design reușit nu este doar un spațiu plăcut ochiului ci și unul util, luminos.

Află mai multePROIECTE FAINE: UN APARTAMENT ÎN STIL CLASIC MODERN
PROIECTE FAINE: RIVIS DENTAL CLINIC

Vrem să vă prezentăm un alt proiect fain, de data aceasta o clinică dentară din Timișoara. Ne place mult interiorul clinicii și asta datorită culorilor folosite, care duc cu gândul la serenitate. 

Află mai multePROIECTE FAINE: RIVIS DENTAL CLINIC
PROIECTE FAINE: UN APARTAMENT VIU, PLIN DE CULOARE

Când vine vorba despre amenajarea locuințelor, nu există un stil mai cool decât altul și nici varianta potrivită pentru toți. Suntem diferiți ca oameni și avem gusturi diferite. Iar asta se reflecta chiar și în interiorul casei. Dacă unora le place eleganța în interior, ei bine, sunt mulți alții care preferă un apartament amenajat cât mai cozy.

Află mai multePROIECTE FAINE: UN APARTAMENT VIU, PLIN DE CULOARE
PROIECTE FAINE: HOTEL IBIS STYLES ERBAS

Proiectele faine în colaborare cu ioooi. continuă și în 2019!


Mai jos vă prezentăm hotelul ibis Styles Erbas din București, un hotel mai aparte. Asta datorită faptului că atunci când ne gândim la un hotel de 3 stele, ne ducem mai întâi cu gândul la eleganță, lux. Iar dacă ne uităm unde este acesta amplasat, în inima cartierului de business a capitalei, atunci sigur ne imaginăm un hotel elegant, business like. Însă acest hotel este cât se poate de urban, adoptând chiar un stil industrial.

Află mai multePROIECTE FAINE: HOTEL IBIS STYLES ERBAS

Articolele 31 la 36 din 55 total

Afișați pe pagină