REDUCERI - pana la 50%! Cumpara acum!

Despre noi

ioooi.ro

un brand ce furnizează produse de design interior


Creat din pasiunea pentru frumos și destinat oamenilor cu atracție pentru design interior. ioooi.ro este sursa ta de încredere pentru amenajarea căminului. Lasă-te inspirat de produsele noastre și alege ce se potrivește cel mai bine stilului tău. Asta pentru că la noi găsești o gamă variată și largă de categorii și produse. Vrei un stil minimalist sau retro? Perfect. Sau poate ești mai nonconformist și vrei să optezi pentru un stil industrial. Orice ai prefera, la noi găsești produsele dorite.

ioooi.ro este resursa ta de design interior. Lucrăm cu numeroase branduri inovatoare din UE și urmărim constant cele mai noi trenduri. Suntem pasionați de designul inedit, sustenabil, funcțional și de calitate, care durează o viață.

Misiunea ioooi.ro

Misiunea noastră este de a deveni sursa de inspirație pentru oamenii  pasionați de design dar și pentru profesioniști. Ne propunem sa comercializam exclusiv produse create de cei mai renumiți designeri din Europa, devenind un loc de întâlnire a clienților noștri cu ultimele apariții în materie de design de interior.

Credem că este de datoria noastră să oferim calitate clienților noștri, de aceea ne-am propus ca în fiecare zi să ne depășim limitele, să fim mai buni și mereu la curent cu tot ce ține de design interior. Suntem o echipă tânără și dinamică, mereu plini de zâmbete și gata să oferim soluții.

Viziunea ioooi.ro

Ne  propunem să fim un nume important în domeniul designului interior și să fim prima opțiune a experților în design interior și a tuturor celor care își doresc să își creeze un “acasă” cu un stil diferit.

Te asteptam pe www.ioooi.ro 

 

Cu drag,

Echipa ioooi.ro