Super sales 2020 pana la 50%! Cumpara acum!

Mini Cart

Espressor Manual ROK

Despre ROK COFFEE

Dacă ești un iubitor al cafelei și vrei ca oriunde mergi să te bucuri de savoarea unei cafele perfecte, atunci espressorul manual Rok Coffee este soluția perfectă.

Credem cu tărie că, cu ajutorul instrumentelor potrivite oricine poate învăța cum să facă o cană de cafea excelentă. Și aici intră espressorul mai sus menționat. Instrumentul ideal de făcut cafeaua. Suntem de părere că fabricarea materialelor calitative este importantă, de aceea toate produsele Rok Coffee sunt construite pe baza durabilității materialelor. Nu numai că ne dorim să experimentăm senzațiile bogate ale acestei lumi, ci să și avem grijă acestea. 

ROK COFFEE

espressor manual

Este un espressor elegant, durabil fiind din inox și usor de folosit, ideal pentru orice împătimit al cafelei ce dorește să realizeze un espresso de calitate sau poate chiar un cappucino sau un caffee latte, acasă, la birou sau în excursie. Asta pentru că espressorul Rok Coffee este unul manual, care nu necesită curent electric. Se umple portfiltru cu cafea macinată, se toarnă apa fiartă în partea de sus, se ridică mânerele ca mai apoi să fie coborâte pentru a forța trecerea apei prin cafea.

Rezultatul: o cafea aromată delicioasă. 

ESPRESSO - BERRY

ESPRESSO - BLACK

ESPRESSO - COPPER

PORTAFILTRU

APARAT SPUMĂ LAPTE

Bucură-te de o cafea delicioasă și folosește pentru cafeaua măcinată portafiltrul din oțel inoxidabil.

Completează gustul cafelei adăugând spuma de lapte perfectă achiziționând aparatul pentru spumă din gama Rok Coffee.

Cum funcționează espressorul ROK COFFEE? 

Insight Coffee Roasters ne arată într-un scurt video cât de ușor este să utilizezi acest aparat manual de cafea.

Vizionare plăcută!