REDUCERI - pana la 50%! Cumpara acum!

Mese Extensibile

Grilă Listă

48 Articole

Setați descendent
 1. Masa HOREN 125(170)x75CM

  începând de la 1.000 RON
 2. Masă extensibilă ARTISAN 102(142)x102 cm Masă extensibilă ARTISAN 102(142)x102 cm
  New
 3. Masă extensibilă BIAŁY 102(142)x102 cm Masă extensibilă BIAŁY 102(142)x102 cm
  New
 4. Masa extensibila ANNE 140 (180) X80CM

  începând de la 1.120 RON
 5. Masa extensibila LULU 120 (160) X80CM

  începând de la 2.729 RON
 6. Masă extensibilă UCI

  începând de la 3.630 RON
 7. Masa extensibila CORE 160(210)X90

  începând de la 4.605 RON
 8. Masa TERRY 120 (160) X80CM

  începând de la 2.436 RON
 9. Masă extensibilă BIALY 100(168)x100 cm Masă extensibilă BIALY 100(168)x100 cm
  New

  Masă extensibilă BIALY 100(168)x100 cm

  începând de la 2.975 RON
 10. Masă extensibilă ARKANOS 180(260)x90 cm Masă extensibilă ARKANOS 180(260)x90 cm
  New
Grilă Listă

48 Articole

Setați descendent

Mese extensibile

Mesele extensibile pentru dining sunt o opțiune excelentă dacă obișnuiești să primești oaspeți și, ocazional, ai nevoie de mai mult spațiu pentru luat masa, astfel încât să poți acomoda mai multe persoane, și să poți restrânge apoi cu ușurință. Desigur, și în bucătărie poți opta pentru o masă extensibilă, mai ales dacă îți place să gătești și să ai un spațiu adițional de lucru.

Citește mai mult

Caracteristicile unei mese extensibile

O combinație de design contemporan și sisteme mecanice intuitive, mesele extensibile au prins tot mai multă tracțiune în ultimii ani, datorită dorinței de a eficientiza cât mai mult spațiul, dar și din readucerea obiceiurilor de socializare acasă cu prietenii și familia, așa cum era altădată.

Prin ce se remarcă o masă extensibilă?

 • O masă obișnuită este posibil ca uneori să nu fie suficientă pentru a primi mai multe persoane la cină, însă o masă extensibilă beneficiază de un sistem ce îi permite adăugarea unei plăci în mijlocul mesei sau care este prevăzute cu segmente extra ce se pot extinde pe lungime, la un capăt și altul al mesei.
 • Sistemele de extensie la acest tip de mese sunt diferite de la model la model și sunt, în general, simplu de utilizat.
 • În funcție de model, în varianta sa extinsă, acest tip de masă poate să adauge 2-4 locuri în plus.

Avantajele meselor extensibile

Printre cele mai importante aspecte legate de funcționalitatea meselor extensibile este versatilitatea lor. Haide să vedem care sunt principalele beneficii de care te-ai putea bucura optând pentru un model de masă extensibilă pentru sufrageria ta.

 • Poate fi utilizată atât în varianta restrânsă, cât și cea extinsă, fără să aglomereze inutil spațiul din încăpere.
 • Este perfectă pentru reuniuni sau cine în familie sau cu prietenii, putând așeza la masă mai multe persoane decât ar încăpea la o masă obișnuită de 4-6 persoane.
 • Salvează mult spațiu atunci când nu este extinsă.
 • Există o varietate de modele și mecanisme, în stiluri și dimensiuni diferite, care se pot adapta spațiului din casă unde dorești să o poziționezi.
 • Cele mai multe modele moderne au propriul lor spațiu de stocare a extensiilor, sub blatul mesei.
 • Are o durabilitate mare, fiind un obiect de mobilier rezistent, de care te poți bucura mult timp, mai ales dacă alegi și materiale de calitate.

Tipuri de mese extensibile

Înainte de a alege modelul de masă extensibilă, este important să analizezi și să măsori spațiul în care dorești să o plasezi, pentru a păstra proporțiile și stilul în armonie. Astfel, în funcție de geometria și estetica încăperii și a celorlalte piese de mobilier din jur, poți decide ce tip de masă extensibilă se potrivește. Iată câteva opțiuni:

Mese extensibile pătrate

Este o formă elegantă, contemporană, care aduce un aer de intimitate atunci când este restrânsă, perfectă pentru mesele în familie sau cu prietenii apropiați. În varianta extinsă, desigur, capătă o formă dreptunghiulară și se pretează la diverse ocazii pe care le poți organiza acasă.

Mese extensibile dreptunghiulare

Acest model de masă este similar cu cel pătrat în ceea ce privește aerul sofisticat și distins, dar oferă, în același timp, și o dimensiune mai formală. Acestea se află, totuși, în topul preferințelor al multor oameni, datorită versatilității și eficienței spațiului de servire.

Mese extensibile rotunde

Este o variantă potrivită pentru spațiile mai mici, cu trafic mai intens, sau în casele cu copii mici, prin prisma lipsei colțurilor. Oferă un spațiu de servire mai intim, care se poate extinde într-o formă ovală atunci când primim oaspeți la masă.

Mese extensibile ovale

Apropiată ca trăsături funcționale cu cea rotundă, masa ovală are forme fluide și se potrivește în spații mai restrânse. Sunt elegante și foarte practice în același timp.

Descoperă toate mesele extensibile din catalogul nostru de mese, alături de alte piese de mobilier complementare cu care să le combini, de la scaune de dining și bucătărie, la comode și alte corpuri de depozitare utile pentru casa ta. De asemenea, pentru o amenajare completă poți opta și pentru seturile de măsuțe de cafea în ton cu designul mesei extensibile.

Citește mai puțin