REDUCERI - pana la 50%! Cumpara acum!

Scaune Bar

Grilă Listă

Articolele 1-50 din 191

Setați descendent
 1. SCAUN BAR ALBERT KUIP TAUPE H65 SCAUN BAR ALBERT KUIP TAUPE H65
  -20%

  SCAUN BAR ALBERT KUIP TAUPE H65

  Preț special 830 RON Preț standard 1.040 RON
 2. Scaun de bar OMAN VINTAGE

  începând de la 715 RON
 3. Scaun bar MILANA

  începând de la 549 RON
 4. Scaun bar CORLEONE VELVET

  începând de la 1.154 RON
 5. Scaun de bar DONNY GREY H76 cm Scaun de bar DONNY GREY H76 cm
  -20%

  Scaun de bar DONNY GREY H76 cm

  Preț special 760 RON Preț standard 950 RON
 6. Scaun bar VARION VELVET

  începând de la 450 RON
 7. Scaun bar HEY VELVET H76CM

  începând de la 719 RON
 8. Scaun bar TIER VELVET H75CM

  începând de la 658 RON
 9. Scaun de bar SIMPLE H 75CM

  începând de la 725 RON
 10. Scaun bar GREYS H85 cm

  începând de la 605 RON
 11. Scaun bar LEOPARDI H 82CM
  -40%

  Scaun bar LEOPARDI H 82CM

  Preț special 1.068 RON Preț standard 1.780 RON
 12. Scaun bar META H 76CM
  -40%

  Scaun bar META H 76CM

  Preț special 1.188 RON Preț standard 1.980 RON
 13. Scaun bar BLUS Scaun bar BLUS
  -40%

  Scaun bar BLUS

  Preț special 612 RON Preț standard 1.020 RON
 14. Scaun de bar GREN Scaun de bar GREN
  -40%

  Scaun de bar GREN

  Preț special 612 RON Preț standard 1.020 RON
 15. Scaun bar NATUR H 64 cm
  -40%

  Scaun bar NATUR H 64 cm

  Preț special 2.196 RON Preț standard 3.660 RON
 16. Scaun bar MANGER Scaun bar MANGER
  New

  Scaun bar MANGER

  începând de la 710 RON
 17. Scaun bar FURGES DB H75
  New-40%

  Scaun bar FURGES DB H75

  Preț special 910 RON Preț standard 1.520 RON
 18. Scaun bar FURGES LB H75
  New-40%

  Scaun bar FURGES LB H75

  Preț special 910 RON Preț standard 1.520 RON
 19. Scaun insula JEFIS
  New

  Scaun insula JEFIS

  începând de la 2.040 RON
 20. Scaun bar AZIA H-76CM

  începând de la 539 RON
 21. Scaun bar AVAIA

  începând de la 522 RON
 22. Scaun bar NESSA

  începând de la 549 RON
 23. Scaun bar HILDA VELVET H60CM

  începând de la 536 RON
Grilă Listă

Articolele 1-50 din 191

Setați descendent

Scaune de bar

Scaunele de bar sunt cel mai des întâlnite în spații destinate relaxării și socializării, precum cafenele, baruri, cluburi, sau în alte spații publice. Tendințele moderne ale designului interior oferă, în același timp, tot mai multe propuneri de utilizare a acestor piese de mobilier și în amenajarea locuinței personale. 

Disponibile într-o largă varietate de modele și stiluri, scaunele de bar pot fi o adiție excelentă pentru casa ta, care să reflecte cel mai bine preferințele tale estetice și al spațiului interior.

Citește mai mult

Ce caracteristici să consideri atunci când alegi scaunul de bar

Cel mai important aspect de care să ții cont în alegerea scaunelor de bar este confortul pe care ți-l oferă, adaptat, desigur, la nevoile tale și la spațiul pe care urmează să îl amenajezi cu acest tip de mobilier.

Confortul este oferit și de alte caracteristici importante de care depinde alegerea unui scaun de bar de bună calitate:

 • Dimensiunea scaunului depinde de locul în care urmează să îl folosești - la o masă cu picioare înalte, la o insulă de bucătărie cu înălțime a blatului normală, la un bar înalt etc. Astfel, scaunul de bar diferă, în primul rând, pe înălțime, iar apoi suprafața șezutului se alege și în funcție de suprafața disponibilă în spațiul amenajat.
 • Materialele din care este confecționat un scaun de bar se referă atât la structura scaunului (cadrul), cât și la șezut, spătar sau brațe. Scaunele de bar pot fi realizate din diferite tipuri de lemn, din metal, iar în cazul scaunelor tapițate, există o varietate largă de texturi disponibile - piele, stofă, catifea, bumbac etc.
 • Ajustabilitatea scaunului de bar este alt aspect pe care merită să îl iei în considerare. Există pe piață modele de scaune de care pe care le poți regla pe înălțime, astfel încât să se adapteze staturii fiecărei persoane care îl folosește.
 • Pivotarea scaunului de bar se referă la posibilitatea de a se roti, fie la 180 grade, fie la 360 grade.
 • Suportul pentru picioare este important mai ales în cazul scaunelor de bar înalte, pentru a oferi un sprijin atunci când stai la masă - în special dacă masa nu dispune de o bară de sprijin pentru picioare.

Tipuri de scaune de bar

Forma scaunului de bar pe care o vei alege depinde și de natura spațiului pe care urmează să îl amenajezi și confortul pe care ți-l dorești. Se disting, astfel, câteva tipuri de scaune de bar din care poți alege:

 • Scaune de bar de tip taburet înalt - acestea au un cadru simplu, fără spătar și fără brațe. Șezutul poate să fie tapițat sau netapițat. Design-ul la aceste tipuri de scaun este, de obicei, mai minimalist și perfect pentru spațiile mai restrânse.
 • Scaune de bar cu spătar - acestea oferă un confort mai mare, pentru simplul fapt că te poți rezema de spătar atunci când te așezi. Există modele cu semi-spătar (adică un spătar mai mic) sau cu spătar complet (ca la un scaun normal), pentru sprijinea întregului spate.
 • Scaune de bar cu brațe - scaunele cu spătar pot sau nu să beneficieze de susținerea unor brațe laterale. În cazul celor cu brațe, confortul este cu atât mai mare, pentru că poți avea o postură normală în timpul șederii și te poți bucura de timpul petrecut la masă cu familia sau prietenii.
 • Scaune de bar tapițate - dacă tipurile menționate de mai sus făceau mai mult referire la structură, tapițarea scaunelor de bar reprezintă un aspect ce ține de estetică, de stil, precum și de sporirea confortului. Buretele / spuma și materialul utilizat pentru tapițerie sunt importante atunci când alegi un astfel de scaun, deoarece pot face diferența în ceea ce privește confortul.

Avantajele amenajării unui spațiu cu scaune de bar

Dacă contemplezi la ideea de a amenaja un spațiu cu mobilier de bar la tine acasă, iată câteva avantaje ale scaunelor de bar care te pot ajuta în luarea deciziei:

 • Sunt foarte practice din punct de vedere al spațiului pe care îl ocupă, mai ales în cazul celor simple, fără spătar și fără brațe.
 • Îți poți amenaja un minibar acasă unde să te relaxezi cu prietenii, ca și cum ați fi în localul vostru preferat.
 • Oferă un efect aparte unei case prin forma lor inedită.
 • Vin într-o paletă foarte bogată de stiluri, forme și modele, astfel că vei putea găsi ușor ceva care să reflecte estetica pe care ți-o dorești în casa ta.
 • Sunt practice și ușor de întreținut.

În ce fel de spații se potrivesc scaunele de bar

Fie că vorbim despre spații interioare precum bucătăria, camera de zi, zonă de bar, fie de spațiile exterioare - terasa sau curtea, scaunele de bar sunt o adiție excelentă pentru orice locuință, care creează un aspect modern sau clasic, în funcție de preferințe.

Descoperă întreaga colecție de scaune de bar pe site-ul nostru, alături de alte piese de mobilier care să completeze designul casei tale. Pe ioooi.ro iti punem la dispozitie doar produse moderne, in pas cu tendintele si potrivite pentru toate tipurile de amenajari. De asemenea, descopera pe site si alte modele de scaune cum ar fi cele din colectiile de scaune living, scaune birou sau scaune balansoar pentru o amenajare completa.

Citește mai puțin