OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Veioze

Grilă Listă

Articolele 1-48 din 378

Setați descendent
 1. Lampă de masă FARGO WHITE Lampă de masă FARGO WHITE
  -14%

  Lampă de masă FARGO WHITE

  Preț special 885 RON Preț standard 1.031 RON
 2. VEIOZA CAPINA SMALL

  începând de la 495 RON
 3. Lampă de masă CANDY
  -49%

  Lampă de masă CANDY

  Preț special 305 RON Preț standard 602 RON
 4. Veioza MEZA

  începând de la 315 RON
 5. Veioză MARS 1L

  începând de la 230 RON
 6. Lampă de masă MANTUNALLE

  începând de la 190 RON
 7. Lampă de masă FAVOLA
  -50%

  Lampă de masă FAVOLA

  Preț special 267 RON Preț standard 533 RON
 8. Lampă de masă GINEVRA
  -50%

  Lampă de masă GINEVRA

  Preț special 219 RON Preț standard 437 RON
 9. Lampă de masă BEATRICE
  -50%

  Lampă de masă BEATRICE

  Preț special 219 RON Preț standard 437 RON
 10. Lampă de masă ORO
  -50%

  Lampă de masă ORO

  Preț special 295 RON Preț standard 588 RON
 11. Lampă de masă EOLO 59 cm
  -50%

  Lampă de masă EOLO 59 cm

  Preț special 338 RON Preț standard 677 RON
 12. Lampa de masa PIARA
  -30%

  Lampa de masa PIARA

  Preț special 444 RON Preț standard 634 RON
 13. Lampa de masa IRIS

  începând de la 307 RON
 14. Lampa de masa MUSHROOM

  începând de la 699 RON
 15. Lampa de masa MOCC 20
  -50%

  Lampa de masa MOCC 20

  Preț special 785 RON Preț standard 1.567 RON
 16. Veioza TIERA
  -30%

  Veioza TIERA

  Preț special 675 RON Preț standard 965 RON
 17. Veioza WEILER LARGE

  începând de la 510 RON
 18. Veioza WEILER SMALL

  începând de la 398 RON
 19. Veioza LIOTA TEAK
  -15%

  Veioza LIOTA TEAK

  Preț special 740 RON Preț standard 870 RON
 20. Veioza NORASK Veioza NORASK
  -40%

  Veioza NORASK

  Preț special 1.295 RON Preț standard 2.165 RON
 21. Veioza ALUPA BRONZE Veioza ALUPA BRONZE
  -40%

  Veioza ALUPA BRONZE

  Preț special 785 RON Preț standard 1.310 RON
 22. Veioza BALTO NACRE Veioza BALTO NACRE
  -40%

  Veioza BALTO NACRE

  Preț special 695 RON Preț standard 1.160 RON
 23. Veioza BALTO NACRE H70 CM Veioza BALTO NACRE H70 CM
  -40%

  Veioza BALTO NACRE H70 CM

  Preț special 785 RON Preț standard 1.315 RON
 24. Veioza LOMITAS Veioza LOMITAS
  -24%

  Veioza LOMITAS

  Preț special 125 RON Preț standard 165 RON
 25. Veioza MARSTAL Ø30 CM

  începând de la 455 RON
 26. Veioza NORMAD ROUND GOLD/MARBLE
  -14%

  Veioza NORMAD ROUND GOLD/MARBLE

  Preț special 475 RON Preț standard 553 RON
 27. Veioza BAYDOL Veioza BAYDOL
  -41%

  Veioza BAYDOL

  Preț special 795 RON Preț standard 1.340 RON
 28. Veioza GOWRAN Veioza GOWRAN
  -40%

  Veioza GOWRAN

  Preț special 595 RON Preț standard 999 RON
 29. Veioza WINDY

  începând de la 565 RON
Grilă Listă

Articolele 1-48 din 378

Setați descendent

Veioze decorative

Veiozele sunt deseori integrate în decorul unei case în scopul de a crea o anumită ambianță prin design și lumina propagată, însă acestea sunt corpuri de iluminat care au și întrebuințare practică. Pe ioooi.ro găsești veioze cu design modern la prețuri atractive. Folosite în spațiul de lucru, acestea pot completa amenajarea dată de modelele de birouri și scaune de birou ergonomice, disponibile pe site. Folosite în dormitor, acestea pot fi așezate pe noptiere și vor întregi astfel între designul conturat în jurul patului și modelelor moderne de tăblii de pat.

Citește mai mult

Ce aspecte să ai în vedere atunci când alegi veioza?

Veiozele vin, de regulă, în completarea sistemului de iluminat dintr-o încăpere, folosite îndeosebi atunci când ne desfășurăm activitatea doar într-o zonă mai restrânsă din cameră sau când dorim să creăm o atmosferă mai relaxantă și nu e nevoie de iluminat prea puternic.

Pe piață găsim o multitudine de modele de veioze decorative sau funcționale care pot fi adaptate oricărui stil și oricărei locuințe, însă dorim să îți prezentăm câteva aspecte de care e bine să ții cont atunci când e timpul să alegi veioza potrivită pentru casa ta.

 • Încăperea unde va fi amplasată este un aspect relevant de luat în considerare când alegem modelul de veioză prin prisma activităților pe care le desfășurăm, de obicei, în acel spațiu. De exemplu, dacă ai nevoie de o veioză pentru birou, atunci este recomandat un model cu o lumină mai puternică, mai clară, o lumină rece sau neutră, respectiv un model reglabil prin care să poți orienta lumina așa cum ai nevoie. În dormitor, pe de altă parte, poți opta pentru o veioză decorativă care creează o ambianță plăcută și relaxantă, nu atât de focusată pe funcționalitate.
 • Dimensiunea spațiului determină și alegerea unei veioze cu o putere mai mică sau mai mare de iluminare sau a mai multor veioze pe care să le poziționezi în diferite părți ale spațiului respectiv.
 • Stilul decorativ al veiozei este recomandat să fie în concordanță cu stilul general al încăperii. Fie că preferi o veioză în stil clasic, minimalist, modern, industrial, scandinav sau un stil eclectic, îți recomandăm să optezi pe un model care să respecte o unitate estetică în raport cu celelalte obiecte de mobilier sau de decor din jur.
 • Materialele din care este confecționată veioza sunt, de asemenea, importante în selectarea celei mai bune veioze pentru casa ta. O veioză realizată din materiale de calitate superioară, verificată, indică, în general, durabilitatea crescută și o bună rezistență la uzură.
 • Lumina este, probabil, cel mai bun indicator al integrării veiozelor decorative într-un anumit spațiu, atât prin intensitatea, cât și prin temperatura acesteia. Lumina rece sau neutră, de o intensitate mai mare, se utilizează în spații unde este nevoie de concentrare și atenție la detalii, precum birourile, băile sau atelierele de lucru.

Tipuri de veioze dintre care poți alege în funcție de încăpere

Fiind de mai mici dimensiuni decât lampadarele, veiozele pot fi plasate și pe măsuțe, birouri, comode sau noptiere, iar modelul pe care îl alegem depinde, dincolo de aspectele ce țin de estetică, de spațiul propriu-zis și de nevoile pe care acesta le prezintă în ceea ce privește iluminatul.

 • Veiozele pentru dormitor sunt plasate, în general, pe noptiere, de o parte și de alta a patului, însă dormitoarele mai mari pot să beneficieze și de o veioză plasată pe o comodă sau măsuță de tip consolă. Dormitorul este un spațiu dedicat odihnei și relaxării, așadar poți opta pentru veioze cu lumină caldă, cu un design mai simplu, care nu încarcă vizual camera. Se pot asorta ușor cu modelele de lustre dormitor din aceleași stiluri.
 • Veiozele pentru living se pot așeza pe măsuțele de cafea sau pe diverse corpuri de mobilier pentru un grad sporit de iluminare. Acestea contureaza un spațiu calm, dominat de lumină caldă care invită la relaxare. Pe site sunt disponibile o serie de veioze pentru living ușor de integrat în orice tip de stil și design.
 • Veiozele pentru birou au, în primul rând, un rol funcțional, fiind plasate pe masa de lucru unde e nevoie de atenție la detalii, deci de o claritate bună a luminii. Îți recomandăm, așadar, o veioză cu lumină rece sau neutră, care luminează bine. De exemplu, poți opta și pentru o veioză cu LED, foarte populară pentru amenajarea biroului sau a spațiului de lucru.

Veioze decorative în stiluri variate, pentru toate gusturile

Atunci când dorești să aduci o notă estetică distinctivă într-o încăpere, alegerea unei veioze decorative poate să fie răspunsul tău.

Așadar, pentru a crea ambianța dorită în acel spațiu interior, este important ca modelul și cromatica veiozei să fie alese astfel încât să complimenteze stilul de ansamblu, precum și paleta de culori deja existentă în jur.

Piața este foarte diversă în ceea ce privește corpurile de iluminat, oferind opțiuni pentru toate buzunarele, în combinații variate de materiale și texturi. Pe ioooi.ro găsești o paletă largă de modele din care poți alege ceea ce se potrivește cel mai bine casei tale.

Citește mai puțin