Reduceri de iarna! Ai -20% la ORICE *exceptie OUTLET! Foloseste codul RED20 !

Tablouri

Grilă Listă

Articolele 1-48 din 296

Setați descendent
 1. Decor perete CAPPA 120 x 80 CM
  -25%

  Decor perete CAPPA 120 x 80 CM

  Preț special 610 RON Preț standard 815 RON
 2. Decor perete LIP 80 x 80 CM
  -24%

  Decor perete LIP 80 x 80 CM

  Preț special 450 RON Preț standard 595 RON
 3. Decor perete FLOWER 80 x 120 CM
  -25%

  Decor perete FLOWER 80 x 120 CM

  Preț special 610 RON Preț standard 815 RON
 4. Decor perete NESSA 80 x 120 CM
  -25%

  Decor perete NESSA 80 x 120 CM

  Preț special 610 RON Preț standard 815 RON
 5. Tablou MARBLE SILENCE I

  începând de la 492 RON
 6. Tablou MARBLE SILENCE II

  începând de la 492 RON
 7. Tablou ABSTRACT II

  începând de la 428 RON
 8. Tablou MITO

  începând de la 536 RON
 9. Tablou DANCE I

  începând de la 508 RON
 10. Tablou DISCO I

  începând de la 496 RON
 11. Tablou EUFORIA I

  începând de la 468 RON
 12. Tablou POINT I

  începând de la 536 RON
 13. Set 2 tablouri VECRA 50 x 100 CM
  -40%

  Set 2 tablouri VECRA 50 x 100 CM

  Preț special 682 RON Preț standard 1.137 RON
 14. Set 2 tablouri IUMER 60 x 60 CM
  -40%

  Set 2 tablouri IUMER 60 x 60 CM

  Preț special 502 RON Preț standard 836 RON
 15. Set 2 tablouri GLASMAN 70 x 100 CM
  -40%

  Set 2 tablouri GLASMAN 70 x 100 CM

  Preț special 672 RON Preț standard 1.120 RON
Grilă Listă

Articolele 1-48 din 296

Setați descendent

Tablouri

Tablourile sunt opțiunea ideală de a decora într-un mod simplu, dar deosebit, pereții din locuința ta. Aceste piese decorative vor veni în completarea designului conferit de piesele de mobilier și redat în special de elementele mici, cum ar fi modelele de veioze peretemăsuțe de cafea, lampadare, lustre living, ba chiar și de covoare sau de o tăblie de pat tapițată.

Citește mai mult

Ce tipuri de tablouri preferi pentru casa ta?

Alegerea tablourilor pentru casa ta începe cu simpla analiză a propriilor preferințe, pasiuni, interese, ținând cont, în același timp, și de ambianța pe care dorești să o creezi în spațiul tău personal.

 • Tablouri cu peisaje și elemente din natură. Dacă ești un iubitor al naturii, prin expunerea unor tablouri ce reflectă panorame cu locuri în care ai fost sau visezi să ajungi, sau detalii naturale din flora și fauna locală sau din alte colțuri ale lumii, poți să creezi propria ta oază de inspirație și natură. De la fotografii, la picturi în acrilic sau grafică digitală, pe site-ul nostru găsești o mulțime de tablouri decorative pentru perete pe care să le integrezi în spațiul casei tale.
 • Tablouri abstracte. Un stil întâlnit cu precădere în stilurile de design moderne, minimaliste, avangardiste, arta abstractă cuprinde elemente grafice și compoziții inedite, conceptuale, care invită privitorul la o interpretare rațională a expresiei artistice. Combinațiile sau juxtapunerile de linii, forme geometrice, pattern-uri, texturi, asocierile cromatice, acestea se regăsesc, în general, în tablourile de artă abstractă.
 • Tablouri cu portrete sau siluete umane. Te fascinează natura umană, culturi din jurul lumii, expresiile și emoțiile individuale redate prin artă? Tablourile de tip potret scot în evidență diferite elemente distinctive ale subiectului, prin filtrul personal al artistului, iar această fuziune de realități este o sursă de fascinație pentru multe persoane care aleg să își decoreze locuința sau birou cu portrete - fie că vorbim de fotografie, fie de pictură.

Ce camere poți decora cu tablouri?

Acest aspect ține întotdeauna de preferințele proprii și de felul în care dorești să conturezi designul locuinței tale. Pentru fiecare încăpere din casă se poate opta pentru o anumită categorie de piese artistice sub formă de tablouri de diferite dimensiuni.

 • Camera de zi este așa-zisa „galerie de artă” a casei unui iubitor de artă și decor, este locul în care își expune cele mai expresive tablouri sau fotografii. Stilul și imaginile artistice pe care le redau acestea depind de propriile interese și preferințe.
 • Dormitorul aduce un aer distinct de decor, invitând la mai multă relaxare, la visare, la contemplare, așadar tablourile pe care le putem dispune pe pereții acestei camere reflectă fie peisaje, fie reprezentări abstracte, fuziuni de culoare, sau alte elemente care ne definesc personalitatea.
 • Desigur, și alte zone din casă pot să beneficieze de efectele unui spațiu decorat cu tablouri, precum bucătăria, holul sau chiar și baia.

Ce alte aspecte mai trebuie considerate în alegerea tablourilor?

Pe lângă reprezentarea și inspirația artistică, mai sunt și alte câteva lucruri de care e bine să ții cont când alegi un tablou sau un set de tablouri:

 • Dimensiunea tablourilor depinde de suprafața pereților pe care vrem să le afișăm, astfel încât să fie în proporții armonioase.
 • Suportul pe care este realizat tabloul - fie că optezi pentru un print înrămat, fie pentru un canvas din pânză pe care este redată imaginea.
 • Rama tabloului - atât din punct de vedere al materialului din care este confecționată, cât și a dimensiunii (grosime, lățime).

Descoperă întreaga galerie de tablouri decorative pentru perete disponibilă în magazinul nostru online și decorează-ți casa în stilul care reflectă cel mai bine inspirația și preferințele tale.

Citește mai puțin