OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Aplice perete

Filtrare
Grilă Listă

Articolele 1-48 din 848

Setați descendent
 1. Lampă de tavan OSLO
  -15%

  Lampă de tavan OSLO

  Preț special 225 RON Preț standard 264 RON
 2. Lampa de perete NORA GOLD 2L
  -30%

  Lampa de perete NORA GOLD 2L

  Preț special 546 RON Preț standard 780 RON
 3. Lampa de perete MORION 1L
  -25%

  Lampa de perete MORION 1L

  Preț special 161 RON Preț standard 215 RON
 4. Aplica de perete CAPINA

  începând de la 327 RON
 5. Aplica de perete TIG 25W WHITE
  -14%

  Aplica de perete TIG 25W WHITE

  Preț special 538 RON Preț standard 622 RON
 6. Aplica de perete TIG 17.5W WHITE
  -14%

  Aplica de perete TIG 17.5W WHITE

  Preț special 405 RON Preț standard 470 RON
 7. Aplica de perete TIG 49W

  începând de la 1.010 RON
 8. Aplica de perete GIA

  începând de la 275 RON
 9. Aplica perete FAZURA S

  începând de la 285 RON
 10. Aplica perete FAZURA L

  începând de la 489 RON
 11. Aplică MOKA AP Aplică MOKA AP
  -50%

  Aplică MOKA AP

  Preț special 537 RON Preț standard 1.075 RON
 12. Lampă de perete HELIX AP Lampă de perete HELIX AP
  -50%

  Lampă de perete HELIX AP

  Preț special 585 RON Preț standard 1.175 RON
 13. Lampă de perete AXON AP
  -50%

  Lampă de perete AXON AP

  Preț special 219 RON Preț standard 437 RON
 14. Lampă de perete QUADRATUS WALL 70x100cm

  începând de la 2.309 RON
 15. Lampă de perete DAVINCI 48

  începând de la 465 RON
 16. Lampă de perete VISBY

  începând de la 190 RON
 17. Lampă de perete COSS SATIN
  -17%

  Lampă de perete COSS SATIN

  Preț special 435 RON Preț standard 523 RON
 18. Lampă de perete ABONA ROUND WHITE

  începând de la 235 RON
 19. Lampă de perete ABONA ROUND SILVER

  începând de la 235 RON
 20. Lampă de perete RANO LED BLACK
  -14%

  Lampă de perete RANO LED BLACK

  Preț special 455 RON Preț standard 530 RON
 21. Lampă de perete BOLLA 9 GOLD Lampă de perete BOLLA 9 GOLD
  -5%

  Lampă de perete BOLLA 9 GOLD

  Preț special 1.275 RON Preț standard 1.343 RON
 22. Aplica perete STRING AP1

  începând de la 235 RON
 23. Aplica perete VERAN 1 LEFT WHITE
  -51%

  Aplica perete VERAN 1 LEFT WHITE

  Preț special 475 RON Preț standard 977 RON
 24. Aplica perete VERAN 1 RIGHT BLACK Aplica perete VERAN 1 RIGHT BLACK
  -53%

  Aplica perete VERAN 1 RIGHT BLACK

  Preț special 460 RON Preț standard 977 RON
 25. Aplica perete VERAN 2 RIGHT BLACK Aplica perete VERAN 2 RIGHT BLACK
  -54%

  Aplica perete VERAN 2 RIGHT BLACK

  Preț special 520 RON Preț standard 1.125 RON
 26. Aplica perete BARAVA BLACK Aplica perete BARAVA BLACK
  -53%

  Aplica perete BARAVA BLACK

  Preț special 855 RON Preț standard 1.836 RON
Grilă Listă

Articolele 1-48 din 848

Setați descendent

Aplice perete

Aplicele de perete sau veiozele de perete sunt perfecte pentru a da mai multă dimensiune și armonie unui spațiu, ca parte dintr-un mix de corpuri de iluminat, pentru a accentua o anumită zonă de interes sau, pur și simplu, pentru a completa decorul casei.

Citește mai mult

Pe piață se găsesc aplice de perete pentru orice încăpere sau zonă din casă sau chiar și pentru exterior (aplice exterior), într-o multitudine de stiluri și modele care să poată fi integrate în orice tip de amenajare.

Aplicele de perete pentru interior pot fi montate în camera de zi, dormitor, pe hol sau în baie, în birouri sau în spații publice (muzee, clădiri comerciale, magazine etc.), iar alegerea modelului și temperaturii luminii poate să creeze o anumită ambianță, potrivită necesităților fiecărui spațiu.

Stiluri de aplice și veioze de perete contemporane

Dacă vrei să aduci un aer de modernitate în locuința ta, găsești acum o gamă foarte extinsă de modele contemporane, inspirate din diferite curente artistice din lume - nordic/scandinav, minimalist, industrial, clasic.

 • Veioze perete în stil modern - propun o geometrie a formelor aparte, combinată cu o cromatică destul de simplă și materiale precum metalul, lemnul cu finisaj minimalist și liniar, respectiv materiale textile, plastic sau sticlă pentru abajur. Acest stil este unul inspirat de perioada de la mijlocul secolului XX.
 • Veioze perete în stil industrial - au prins tracțiune tot mai mare în ochii iubitorilor de design și arhitectură, prin formele și estetica mai dure și aparent neșlefuite.

Pe site-ul nostru îți prezentăm zeci de modele moderne și industriale de aplice de perete pentru interior, cu unul, două sau mai multe becuri, pentru a fi adaptate spațiului tău.

Ce caracteristici să iei în considerare când alegi aplica de perete

Înainte de a porni la cumpărături, este important să îți stabilești de dinainte care sunt nevoile de iluminare ale spațiului pe care dorești să îl amenajezi, estetica dorită pentru corpurile de iluminat și felul în care se integrează în ansamblul decorativ al întregii încăperi.

 • Numărul de becuri. Dacă spațiul este unul mai întunecat și vrei să ai o lumină mai puternică, poți opta pentru o aplică de perete cu două sau mai multe becuri. Pentru o iluminare ambientală, sunt potrivite și cele cu un singur bec sau cu două becuri care luminează sus-jos, la o intensitate mai mică sau care poate fi reglată.
 • Materialele din care sunt realizate lămpile de perete variază, în general, între diferite tipuri de metal, lemn, sticlă, plastic, ceramică, marmură, fibre naturale și multe altele. Îți recomandăm să alegi modele confecționate din materiale de bună calitate, durabile și rezistente.
 • Dimensiunea veiozei de perete. Spațiul unde urmează a fi montată aplica dictează, practic, și dimensiunea potrivită pentru aceasta, atât ca diametru, lungime, cât și ca amploare (de exemplu, dacă are brațe și cât sunt de departe de perete).
 • Temperatura culorii de lumină. În funcție de utilitatea veiozei de perete și a spațiului unde va fi montată, precum și de ambianța pe care dorești să o creezi, poți alege între lumină caldă, neutră sau rece. Lumina neutră este cea mai apropiată de cea naturală, care se potrivește oricărui spațiu din casă.
 • Orientarea conului de lumină. Efectul de lumină pe care îl creează o aplică de perete poate să redea o anumită ambianță, ceea ce face important acest aspect în alegerea lămpii de perete potrivite. Astfel, poți alege între veioze de perete care luminează doar în sus, doar în jos, și în sus și în jos, veioze de tip LED și altele.

Unde poți folosi aplicele de perete

Fiind niște corpuri de iluminat foarte versatile, aplicele de perete sunt disponibile într-o varietate de stiluri și modele, potrivite pentru oricare încăpere din casă, de la camera de zi, hol, baie, la dormitor sau camera copilului.

 • Aplice de perete interior pentru camera de zi. Acestea oferă, în general, lumină ambientală, cu scop decorativ, și pot fi plasate și în anumite puncte cheie care să evidențieze tablouri, o bibliotecă sau alte zone de interes.
 • Aplice de perete interior pentru holuri. În această zonă din casă este de dorit o iluminare mai intensă, astfel că se poate opta pentru un model cu becuri mai puternice sau cu brațe reglabile, ce pot să direcționeze lumina în mai multe părți ale holului.
 • Aplice de perete pentru dormitor. Sunt utilizate de multe ori ca înlocuitoare ale celebrelor veioze de pe noptiere și pot servi atât funcțional, cât și decorativ. Pentru această încăpere, recomandăm veioze de perete cu iluminare graduală / reglabilă.
 • Aplice de perete pentru băi. Acestea se pot poziționa fie de o parte și alta a oglinzii, fie pe un alt perete din baie, care să completeze iluminatul băii cu efectele dorite.

Avantajele aplicelor de perete

Dincolo de aspectele specifice pe care să le iei în considerare când alegi o aplică de perete, îți amintim că aceste corpuri de iluminat reprezintă o formă facilă de a schimba aspectul casei tale fără prea mari investiții. În plus, acestea mai prezintă și alte beneficii:

 • Pot suplimenta eficient gradul de iluminare dintr-un spațiu, atâta timp cât sunt plasate în locurile potrivite, iar modelul ales răspund nevoilor estetice și funcționale.
 • Sunt realizate, în general, din materiale rezistente care le vor asigura durabilitatea.
 • Pot eficientiza consumul energetic al casei prin utilizarea de becuri LED (simple sau smart), respectiv alternarea iluminării principale dintr-o încăpere cu iluminarea prin veioze de perete, pentru activități specifice (citit, lucru la birou etc.)
 • Sunt disponibile pe piață nenumărate modele din stiluri pentru toate gusturile și buzunarele.

Descoperă gama completă de aplice de perete de interior de pe site-ul nostru și alege produsul care ți se potrivește cel mai bine din următoarele categorii: aplice pentru camera de zi, aplice pentru baie, aplice de tavan. De asemenea, te invităm să descoperi și colecția de lustre LEDlampadare moderne sau pe cea de corpuri iluminat de exterior.

Citește mai puțin