OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Corpuri de iluminat exterior

Corpuri de iluminat exterior

Categoria de corpuri de iluminat pentru exterior cuprinde o gama largă și variată de modele funcționale, rezistente și nu în ultimul rând estetice. Fie că ai o grădină, o verandă sau un balcon, alege de pe ioooi.ro un corp de iluminat pentru exterior potrivit cerințelor tale. Te ajutăm să găsești produsul ideal pentru tine ca tu să finisezi rapid zona de relaxare din aer liber de care te poți bucura din plin chiar și pe timpul nopții, datorită iluminării optime.

Citește mai mult

Tipuri de corpuri de iluminat exterior

Aceste corpuri de iluminat exterior pot fi asortate și de modele tehnice sau cu funcții moderne, cum sunt aplicele de perete exterior cu senzor, stâlpii de iluminat, lămpile de exterior de masă, sau spoturile îngropate perfecte pentru iluminarea piscinei, pereților sau a diferitelor elemente decorative din grădină.

Caracteristici corpuri de iluminat exterior

Ținând cont de spațiul în care vor fi montate, aceste corpuri de iluminat exterior sunt special concepute să reziste în timp, supuse chiar și condițiilor meteo extreme, fără a pune în pericol sistemul electric. Spre deosebire de corpurile de iluminat de interior, acestea ies în evidență și prin următoarele: 

  • Materiale rezistente - majoritatea corpurilor de ilumina exterior sunt confecționate din plastic, metal sau sticlă, în diferite combinații și care prezintă tratamente specifice împotriva umidității sau a razelor UV. Astfel, acestea își vor păstra aspectul pe tot parcursul anului, chiar și atunci când sunt expuse în zone sensibile la temperatură sau intemperii.
  • Modele versatile - indiferent că optezi pentru stâlpi de iluminat  sau modele clasice de aplice sau plafoniere de exterior, acestea se pot asorta de minune cu alte elemente de pe terasă sau balcon.
  • Tehnologii moderne - pentru eficiență energetică maximă, corpurile de iluminat de exterior sunt compatibile cu tehnologia LED. În plus, pe site ți-am pregătit și modele smart cu senzor de mișcare pentru a economisi energie și pentru a te bucura de iluminare instant atunci când ai nevoie.
  • Stiluri, culori și forme deosebite - în funcție de preferințele personale poți opta pentru corpuri de iluminat exterior în nonculori sau culori puternice, în forme și dimensiuni atipice și din stiluri diverse, de la cel clasic la cel modern, minimalist sau scandinav.

Aplicațiile corpurilor de iluminat exterior

Indiferent de tipul corpului de iluminat de exterior, există mai multe spații pe care le poate deservi. Astfel, poți monta corpurile de iluminat în orice spațiu exterior, cum sunt grădinile de vară, terasele deschide, foișoarele sau balcoanele. Ba mai mult, le poți folosi la iluminarea zonelor de acces spre locuință, la iluminarea ambientală din jurul piscinei sau la crearea de unde și efecte deosebite pe fațada clădirii.

Pe scurt, aplicațiile corpurilor de iluminat exterior sunt de a realiza efecte deosebite pe timpul nopții în zonele de relaxare adiacente locuinței și de a ajuta la ghidarea către anumite zone din curte sau căi de acces. La acestea se adaugă design-ul conferit spațiilor amenajate, care va armoniza de minune mobilierul de exterior, șezlongurile, balansoarele, umbrelele și alte elemente de mobilier și decor.

Te invităm pe site să descoperi întreaga colecție de corpuri de iluminat de exterior și să te îndrepți către categoria de produse care se potrivește nevoilor spațiului tău de relaxare aflat în aer liber.

Citește mai puțin