OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Sezlonguri

Grilă Listă

19 Articole

Setați descendent
 1. Hamac ALIAS
  -28%

  Hamac ALIAS

  Preț special 1.740 RON Preț standard 2.400 RON
 2. Sezlong BERLINA
  -26%

  Sezlong BERLINA

  Preț special 1.360 RON Preț standard 1.840 RON
 3. Sezlong KRAVIATA

  începând de la 2.050 RON
 4. Sezlong DANIEL

  începând de la 595 RON
 5. Sezlong CLEOPATRA
  -32%

  Sezlong CLEOPATRA

  Preț special 1.165 RON Preț standard 1.710 RON
 6. Sezlong LEOPOLD DOUBLE Sezlong LEOPOLD DOUBLE
  -22%

  Sezlong LEOPOLD DOUBLE

  Preț special 2.525 RON Preț standard 3.220 RON
 7. Sezlong NOWAK
  -24%

  Sezlong NOWAK

  Preț special 1.140 RON Preț standard 1.495 RON
 8. Sezlong NOWAK NATURAL
  -22%

  Sezlong NOWAK NATURAL

  Preț special 1.140 RON Preț standard 1.460 RON
 9. Sezlong JARVIN Sezlong JARVIN
  -40%

  Sezlong JARVIN

  Preț special 1.150 RON Preț standard 1.915 RON
 10. Sezlong BRITNEY Sezlong BRITNEY
  -28%

  Sezlong BRITNEY

  Preț special 4.190 RON Preț standard 5.860 RON
 11. Sezlong BLANTER
  -30%

  Sezlong BLANTER

  Preț special 1.230 RON Preț standard 1.755 RON
 12. Fotoliu VIDRA SAND
  New-15%

  Fotoliu VIDRA SAND

  Preț special 4.120 RON Preț standard 4.850 RON
 13. Sezlong RALAS

  începând de la 715 RON
 14. Sezlong ANCOSA Sezlong ANCOSA
  -30%

  Sezlong ANCOSA

  Preț special 1.625 RON Preț standard 2.320 RON
 15. Sezlong CALIPO Sezlong CALIPO
  -27%

  Sezlong CALIPO

  Preț special 1.675 RON Preț standard 2.310 RON
 16. Sezlong ERIKSEN Sezlong ERIKSEN
  -26%

  Sezlong ERIKSEN

  Preț special 695 RON Preț standard 945 RON
 17. Sezlong pentru exterior VIDRA SAND Sezlong pentru exterior VIDRA SAND
  -15%

  Sezlong pentru exterior VIDRA SAND

  Preț special 7.645 RON Preț standard 8.990 RON
 18. Sezlong VERASK Sezlong VERASK
  -20%

  Sezlong VERASK

  Preț special 1.290 RON Preț standard 1.615 RON
Grilă Listă

19 Articole

Setați descendent

Șezlonguri

Șezlongurile sunt piese de mobilier care, fără îndoială, ne aduc un aer de vacanță chiar și în mijlocul propriei grădini sau curți. Asociind șezlongurile cu alte câteva obiecte de mobilier și decor, precum câte o măsuță de cafea, umbrele de soare, aplice exterior și altele, poți crea chiar la tine acasă o adevărată oază de relaxare și bună dispoziție. În cazul în care mai ai și o piscină alături, peisajul de vacanță este garantat.

Citește mai mult

Ce tip de șezlong se potrivește casei tale?

Șezlongurile diferă, în primul rând, în funcție de materialele din care sunt realizate. Astfel, poți alege între următoarele tipuri:

 • Șezlonguri de lemn - sunt printre cele mai iubite tipuri de șezlonguri, datorită aspectului plăcut, natural, dar și datorită rezistenței în timp și la condițiile exterioare. De menționat este faptul că piesele de mobilier pentru exterior confecționate din lemn sunt tratate cu un lac special ce le conferă rezistența la intemperii și fluctuații de temperatură.
 • Șezlonguri de plastic - le întâlnim de cele mai multe ori în preajma piscinelor, datorită rapidității de uscare și ușurinței de întreținere.
 • Șezlonguri de metal - acestea au, de regulă, structura din materiale metalice (ex. oțel inoxidabil) și șezutul realizat dintr-o plasă de PVC, foarte rezistentă și elastică, pentru adaptarea în funcție de formele corpului.
 • Șezlonguri din ratan - o opțiune grozavă pentru cei care preferă un stil rustic, boem, chiar tropical. Ratanul este un material foarte rezistent în timp, la condiții meteo schimbătoare. În general, se folosește un ratan sintetic pentru confecționarea șezlongurilor de exterior.

Care sunt principalele caracteristici după care alegi un șezlong?

 • Materialele și structura să fie rezistente, atât din punct de vedere al greutății suportate, cât și a condițiilor de mediu (soare, precipitații, temperaturi ridicate etc.). E important ca modelul de șezlong pe care îl alegi să fie confecționat din materiale durabile, chiar dacă investiția inițială poate e mai ridicată.
 • Tipul de material este unul dintre aspectele principale luate în considerare în alegerea șezlongului. Indiferent că mergi pe o variantă din lemn, din plastic, din metal sau din ratan, asigură-te că acestea sunt de foarte bună calitate și că se integrează armonios în peisajul terasei, curții sau grădinii tale.
 • Dimensiunea șezlongului se alege, cel mai adesea, în funcție de greutatea și înălțimea utilizatorului, dar și de spațiul disponibil - mai ales dacă ai o terasă cu o suprafață mai restrânsă.
 • Ușurința de manevrare și de depozitare influențează alegerea unui anumit model în detrimentul altuia mai ales în cazul celor care își reamenajează spațiul exterior odată cu trecerea sezonului de vară.

De ce să alegi șezlonguri în amenajarea grădinii tale?

Dacă te bucuri de un spațiu exterior pe lângă casă, precum o curte sau o grădină, amenajarea acestuia poate să îți creeze o oază de liniște și relaxare, așadar e important ca toate obiectele de mobilier și de decor să reflecte cel mai bine nevoile și preferințele tale. Optarea pentru niște șezlonguri în grădină, unde poți să te relaxezi într-o zi însorită de vară, alături de familie sau de prieteni, este o idee excelentă din mai multe motive:

 • Sunt foarte confortabile și te invită la relaxare, la odihnă în aer liber.
 • Sunt multe modele reglabile - spătar, brațe, inclinație șezut - astfel că îți poți adapta postura în funcție de ce alegi să faci: stat la plajă, citit, dormit, socializat cu prietenii etc.
 • Poți alege între diferite tipuri de materiale din care să fie confecționat, în funcție de preferințe și de estetica generală a terasei sau grădinii.

Alege modelele de sezlonguri de pe ioooi.ro pentru amenajarea grădinii, a terasei sau a balconului tău. Pentru o amenajare completă vezi și categoriile de scaune exterior și mese exterior. Astfel vei pune bazele unui colț de relaxare chiar la tine acasă.

Citește mai puțin