Covoare

Grilă Listă

Articolele 1-48 din 197

Setați descendent
 1. Covor FRAME PALOMA

  începând de la 1.999 RON
 2. Covor PLAIN AQUA

  începând de la 1.999 RON
 3. Covor PLAIN STEEL GREY

  începând de la 1.999 RON
 4. Covor RADIUS BEIGE

  începând de la 3.499 RON
 5. Covor ARACELIS PALOMA STEEL GREY

  începând de la 1.999 RON
 6. Covor CANYON SILVER

  începând de la 2.999 RON
 7. Covor FERNO AQUA GOLD

  începând de la 1.899 RON
 8. Covor LINEN DARK BLUE ROUND

  începând de la 2.999 RON
 9. Covor TANGER PALOMA

  începând de la 2.199 RON
 10. Covor TANGER DARK GRAY

  începând de la 2.199 RON
 11. Covor PIETRA BLACK

  începând de la 1.399 RON
 12. Covor TIFFANY BLACK

  începând de la 1.399 RON
 13. Covor PETRA WINE

  începând de la 815 RON
 14. Covor ILLUSION BLUE GRAY

  începând de la 1.195 RON
 15. Covor RUST GREY

  începând de la 1.899 RON
 16. Covor JEREMY 160X230CM

  începând de la 1.650 RON
 17. Covor FLARE AQUA

  începând de la 1.195 RON
 18. Covor VENA TAUPE

  începând de la 1.195 RON
 19. Covor LUNO COLD BEIGE

  începând de la 1.195 RON
 20. Covor LYON GRAY

  începând de la 1.195 RON
 21. Covor BOTANICA BLUE

  începând de la 1.999 RON
 22. Covor LAGOS BEIGE

  începând de la 2.379 RON
 23. Covor ORCHIDEA AUTUMN

  începând de la 3.299 RON
 24. Covor PLAIN PALOMA

  începând de la 1.999 RON
 25. Covor RADIUS DARK GREY

  începând de la 3.499 RON
 26. Covor BLUSH BLACK COFFEE

  începând de la 2.199 RON
 27. Covor CANYON BEIGE

  începând de la 2.999 RON
 28. Covor HORIZON SLATE

  începând de la 2.199 RON
Grilă Listă

Articolele 1-48 din 197

Setați descendent

Covoare

Covoarele te ajută să conferi spațiului tău un design aparte și un plus de rafinament. Acestea vin într-o paletă variată de stiluri și de forme pentru ca tu să le combini de minune cu piesele de mobilier care se află în încăpere, cum ar fi modelele de canapele, fotolii sau măsuțe de cafea. Pe ioooi.ro îți punem la dispoziție un catalog variat de covoare, în diferite forme și stiluri pentru toate preferințele.

Citește mai mult

Clasificare covoare

 • După formă - în funcție de suprafața camerei, poți opta pentru covoare pătrate, dreptunghiulare, rotunde sau ovale. Pentru un aer diferit, o opțiune ar putea fi covoarele cu franjuri sau care au diferite forme geometrice.
 • După stil - în catalogul nostru vei regăsi atât modele clasice, vintage, precum și modele moderne de covoare, cu linii și culori minimaliste.
 • După material - pentru exterior poți opta pentru covoare din iută, concepute să reziste în timp. Majoritatea modelelor de covoare pentru interior sunt confecționate din poliester, bumbac, lână, polipropilenă, vâscoză în cantități variate și în diverse combinații.
 • După dimensiune - în ceea ce privește covoarele, acest aspect ține de nevoile fiecărei încăperi în parte. Dimensiunile sunt listate în paginile dedicate de produs.

Covoare living

Amplasamentul din living poate fi completat simplu și rapid de un covor. Acesta se poate integra de minune cu un lampadar, o lampă suspendată sau cu orice alte elemente decorative. Poate fi plasat în fața canapelei, sub masa de dining sau masa extensibilă, iar dimensiunea covorului trebuie atent cântărită în funcție de suprafața utilă a sufageriei.

Astfel, pentru un living spațios poți alege un covor mai mare care să acopere toată podeaua, pănă în zona pieselor de mobilier. Pentru sufrageriile reduse ca spațiu, o idee de amenajare ar fi să optezi pentru covoare de living mai mici, în culori deschise, poate chiar să optezi pentru mai multe piese și să le combini.

Covoare dormitor

Pe lângă noptiere și pat, din dormitor nu ar trebui să lipsească modelele de covoare. Fie că optezi pentru un covor mai mare sau pentru o compoziție formată din mai multe covorașe dispuse în jurul patului, cu siguranță te vei bucura de căldură și confort atunci când pășești. Pentru dormitor poți opta pentru covoare mai dense, dintr-un material pufos, moale și plăcut la atingere.

În ceea ce privește stilul, poți opta pentru covoare de dormitor care completează designul general al încăperii și care invită, de asemenea, la relaxare. Poți alege deci covoare pentru dormitor în stil clasic, minimalist, monocromatic sau multicolor, cu texturi și forme diferite.

Avantaje covoare

 • Sunt potrivite pentru majoritatea sistemelor de încălzire în pardoseală.
 • Conferă un grad sporit de confort, mai ales în spațiile cu podea rece (cum ar fi gresia).
 • Vin într-o paletă variată de modele și culori, de la celebrul stil clasic la modelele moderne de covoare cu forme geometrice.
 • Sunt potrivite pentru toate încăperile dintr-o locuință, de la dormitor la living, bucătărie sau hol.
 • Există modele de covoare special concepute pentru spațiile exterioare, cum ar fi terasele sau balcoanele, datorită materialelor rezistente din care sunt confecționate.
 • Constituie o achiziție de lungă durată care completează stilul propriului cămin.
 • Majoritatea modelelor de covoare au bază anti-alunecare, deci asigură stabilitate indiferent de suprafața pe care se așează.

Covoarele sunt elemente care nu trebuie să lipsească din amenajarea unei locuințe. Aceste piese sporesc nivelul de confort pe timpul sezonului rece și, mai mult, conferă un plus de personalitate designului general al încăperilor. Astfel, redecorează-ți locuința cu modelele de covoare disponibile pe ioooi.ro și asortează-le cu tablourile sau corpurile de iluminat din colecția noastră.

Citește mai puțin