REDUCERI - pana la 50%! Cumpara acum!

Covoare

Grilă Listă

Articolele 1-50 din 205

Setați descendent
 1. Covor BEVERLY PINK

  începând de la 1.586 RON
 2. Covor HILTON GREY/PINK

  începând de la 1.810 RON
 3. Covor HILTON GREY/YELLOW

  începând de la 1.810 RON
 4. Covor TRIJNTJE ROSE OLIVE

  începând de la 1.460 RON
 5. Covor FLARE AQUA

  începând de la 1.195 RON
 6. Covor VENA TAUPE

  începând de la 1.195 RON
 7. Covor LUNO COLD BEIGE

  începând de la 1.195 RON
 8. Covor LYON GRAY

  începând de la 1.195 RON
 9. Covor HARMONY BROWN RICE

  începând de la 2.177 RON
 10. Covor MOON SOFT LATTE

  începând de la 3.180 RON
 11. Covor MAHAL BLUE/BRICK

  începând de la 2.130 RON
 12. Covor JEREMY 160X230CM Covor JEREMY 160X230CM
  New

  Covor JEREMY 160X230CM

  începând de la 1.650 RON
 13. Covor NOVIA 160X230CM Covor NOVIA 160X230CM
  New
 14. Covor NOVIA 200X300CM Covor NOVIA 200X300CM
  New
 15. Covor NOSSA 120CM Covor NOSSA 120CM
  New
 16. Covor MELODY 160X230CM Covor MELODY 160X230CM
  New
 17. Covor MOON STONE GREY

  începând de la 3.180 RON
 18. Covor AYAAN

  începând de la 2.810 RON
 19. Covor BLINK BLUE

  începând de la 2.130 RON
 20. Covor BETO GRAY

  începând de la 1.195 RON
 21. Covor LYON TAUPE

  începând de la 1.195 RON
 22. Covor KEKLAPIS GREEN

  începând de la 1.270 RON
 23. Covor KEKLAPIS GREY

  începând de la 1.270 RON
 24. Covor DREAM NATURAL/GREY

  începând de la 2.630 RON
Grilă Listă

Articolele 1-50 din 205

Setați descendent

Covoare

Covoarele te ajută să conferi spațiului tău un design aparte și un plus de rafinament. Acestea vin într-o paletă variată de stiluri și de forme pentru ca tu să le combini de minune cu piesele de mobilier care se află în încăpere, cum ar fi modelele de canapele, fotolii sau măsuțe de cafea. Pe ioooi.ro îți punem la dispoziție un catalog variat de covoare, în diferite forme și stiluri pentru toate preferințele.

Citește mai mult

Clasificare covoare

 • După formă - în funcție de suprafața camerei, poți opta pentru covoare pătrate, dreptunghiulare, rotunde sau ovale. Pentru un aer diferit, o opțiune ar putea fi covoarele cu franjuri sau care au diferite forme geometrice.
 • După stil - în catalogul nostru vei regăsi atât modele clasice, vintage, precum și modele moderne de covoare, cu linii și culori minimaliste.
 • După material - pentru exterior poți opta pentru covoare din iută, concepute să reziste în timp. Majoritatea modelelor de covoare pentru interior sunt confecționate din poliester, bumbac, lână, polipropilenă, vâscoză în cantități variate și în diverse combinații.
 • După dimensiune - în ceea ce privește covoarele, acest aspect ține de nevoile fiecărei încăperi în parte. Dimensiunile sunt listate în paginile dedicate de produs.

Covoare living

Amplasamentul din living poate fi completat simplu și rapid de un covor. Acesta se poate integra de minune cu un lampadar, o lampă suspendată sau cu orice alte elemente decorative. Poate fi plasat în fața canapelei, sub masa de dining sau masa extensibilă, iar dimensiunea covorului trebuie atent cântărită în funcție de suprafața utilă a sufageriei.

Astfel, pentru un living spațios poți alege un covor mai mare care să acopere toată podeaua, pănă în zona pieselor de mobilier. Pentru sufrageriile reduse ca spațiu, o idee de amenajare ar fi să optezi pentru covoare de living mai mici, în culori deschise, poate chiar să optezi pentru mai multe piese și să le combini.

Covoare dormitor

Pe lângă noptiere și pat, din dormitor nu ar trebui să lipsească modelele de covoare. Fie că optezi pentru un covor mai mare sau pentru o compoziție formată din mai multe covorașe dispuse în jurul patului, cu siguranță te vei bucura de căldură și confort atunci când pășești. Pentru dormitor poți opta pentru covoare mai dense, dintr-un material pufos, moale și plăcut la atingere.

În ceea ce privește stilul, poți opta pentru covoare de dormitor care completează designul general al încăperii și care invită, de asemenea, la relaxare. Poți alege deci covoare pentru dormitor în stil clasic, minimalist, monocromatic sau multicolor, cu texturi și forme diferite.

Avantaje covoare

 • Sunt potrivite pentru majoritatea sistemelor de încălzire în pardoseală.
 • Conferă un grad sporit de confort, mai ales în spațiile cu podea rece (cum ar fi gresia).
 • Vin într-o paletă variată de modele și culori, de la celebrul stil clasic la modelele moderne de covoare cu forme geometrice.
 • Sunt potrivite pentru toate încăperile dintr-o locuință, de la dormitor la living, bucătărie sau hol.
 • Există modele de covoare special concepute pentru spațiile exterioare, cum ar fi terasele sau balcoanele, datorită materialelor rezistente din care sunt confecționate.
 • Constituie o achiziție de lungă durată care completează stilul propriului cămin.
 • Majoritatea modelelor de covoare au bază anti-alunecare, deci asigură stabilitate indiferent de suprafața pe care se așează.

Covoarele sunt elemente care nu trebuie să lipsească din amenajarea unei locuințe. Aceste piese sporesc nivelul de confort pe timpul sezonului rece și, mai mult, conferă un plus de personalitate designului general al încăperilor. Astfel, redecorează-ți locuința cu modelele de covoare disponibile pe ioooi.ro și asortează-le cu tablourile sau corpurile de iluminat din colecția noastră.

Citește mai puțin