OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Amenajezi un hotel, o pensiune, un restaurant, o cafenea sau un magazin? Noi te ajutam sa alegi produsele care se potrivesc cel mai bine bugetului, stilului, culorilor sau altor detalii alese de tine sau de designer-ul tau.

Personalul nostru specializat te va consilia in ceea ce priveste cele mai potrivite produse pentru proiectul tau din punct de vedere tehnic si comercial si mai mult, iti garantam ca preturile obtinute de la noi vor fi mai bune decat in orice alta parte. Incearca-ne, convinge-te. Nu uita, ioooi.ro este importator direct reprezentant in Romania pentru majoritatea produselor pe care le comercializeaza. 

Ai incredere, apeleaza la noi si vei fi multumit garantat. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un email la adresa io@ioooi.ro sau sa ne suni la nr. de tel. 0748 090 999, sa ne transmiti ce produse doresti iar noi iti vom face selectia si propunerile cele mai apropiate de nevoile tale. Tine cont ca portofoliul nostru de produse este mult mai mare decat cel prezentat pe site.

 

Te asteptam sa ne contactezi pentru mai multe informatii.

Contact departament proiecte:

Email: io@ioooi.ro

Tel.: 0748090999