Reduceri de iarna! Ai -20% la ORICE *exceptie OUTLET! Foloseste codul RED20 !

Blog by ioooi.

21st Fitness Club by GOA.studio

Suntem tare incantati ca incet, incet, designul interior din Romania se dezvolta si ii vedem prezenta nu doar in locuintele noastre, restaurante sau cafenele, ci si in clinici, birouri sau...sali de sport! Pana la urma, de ce nu ne-am simti bine si nu am profita de un vibe bun si in alte locuri, nu? Mai ales cand vorbim de domeniul de health sau wellness.

Află mai multe21st Fitness Club by GOA.studio
Cum amenajam locuinta in sezonul rece locuinta: texturi si culori

Zilele acestea geroase ne creeaza 2 stari: sa ne dorim sa fim iar copii si sa ne bucuram de un sanius pe cinste, sau sa stam in casa la caldura. Cel mai bine pentru starea noastra ar fi sa le combinam - un sanius pe cinste sau o tura la ski, dupa care intram la caldura, in casa.

Află mai multeCum amenajam locuinta in sezonul rece locuinta: texturi si culori
Design interior Casa M. by Kiwi Studio

Casa M. este un proiect din anul 2018 realizat de Kiwi Studio, insa este un proiect drag noua, mai ales ca putem distinge nu doar trendul minimalist al acelui an, insa si multe produse luate de la ioooi.

Află mai multeDesign interior Casa M. by Kiwi Studio
Apartament Fantasy Lights by Miso Architects

Fantezia acasa la tine?! Yes, please!

Cei de la Miso Architects au reusit sa aduca magia designului interior intr-un apartament ce te va lasa efectiv...cu gura cascata - Fantasy Lights by Miso Architects.

Află mai multeApartament Fantasy Lights by Miso Architects
Culoarea anului 2023 - VIVA MAGENTA

Institutul Pantone a ales culoarea anului 2023. Se numeste Viva Magenta sau „rosul purpuriu care aduce un echilibru intre cald si rece”. „Viteaza si neinfricata, (Viva Magenta) este o culoare vibranta a carei exuberanta promoveaza optimismul si bucuria”, dupa cum au explicat reprezentantii Pantone.

Află mai multeCuloarea anului 2023 - VIVA MAGENTA
Le Petit Bistro Brasov

Le Petit Bistro Brasov este  un alt proiect fain de design interior, tot din Brasov, la care am contribuit si noi cu cateva produse.

Află mai multeLe Petit Bistro Brasov

Articolele 1 la 6 din 48 total

Afișați pe pagină