Mini Cart

Blog by ioooi.
ADEVĂRURI DESPRE DECORAREA LOCUINȚEI ÎN ALB

Să recunoaștem, cu toții avem o pasiune pentru alb atunci când vine vorba despre decorarea locuinței. Decorațiunile și piesele de mobilier sunt mult mai ușor de asortat. O casă în care predomină albul îți dă senzația de spațiu mai mare, de aerisit și are mereu un look fresh. Plus că albul nu se demodează.

Deci, poți sau nu să dai greș cu o locuință în alb? 

Află mai multeADEVĂRURI DESPRE DECORAREA LOCUINȚEI ÎN ALB
CUM SA DECOREZI PENTRU UN CRĂCIUN IOOOI

Noi, sinceri să fim, ne-am cam săturat de combinația roșu-verde. Nu că ar fi ceva în neregulă cu ea. În lipsă de altă inspirație e perfectă. E mai mult decât festivă și tradițională, însă ne-am gândit că poate anul acesta te gândești să încerci ceva un pic diferit.

Un avantaj al propunerilor de mai jos este că, exceptând câteva dintre obiecte, toate celelalte, folosite în context diferit, pot fi expuse în casă pe tot parcursul anului, nu doar de Sărbători.

Află mai multeCUM SA DECOREZI PENTRU UN CRĂCIUN IOOOI
PROIECTE FAINE: APARTAMENTUL ANCĂI ȘI AL LUI BOGDAN

Una dintre probleme atunci când cauți inspirație în materie de design interior este că toate amenajările care te încântă sunt în case mari, vile cu multe etaje sau apartamente întinse pe sute de metri pătrați. Cum adaptezi toate astea la un spațiu cu dimensiuni medii? Avem răspunsul! O singură privire pe pozele de mai jos și vei găsi cel puțin trei idei simpatice și ușor de pus în practică la tine acasă.

Află mai multePROIECTE FAINE: APARTAMENTUL ANCĂI ȘI AL LUI BOGDAN
PROIECTE FAINE: APARTAMENTUL COLOR PATINA

Ne mândrim cu colaboratorii noștri, credem că toți fac minuni când vine vorba de amenajări interioare. Și așa fain e sentimentul când te uiți la pozele cu munca lor, așadar vom încerca să publicăm tot mai des astfel de articole, în care să vă arătăm și vouă cum ies proiectele lor în care, bineînțeles, apar și produse de la ioooi.ro

Este vorba despre apartamentul Color Patina din București realizat de Miso Arhitects.

Află mai multePROIECTE FAINE: APARTAMENTUL COLOR PATINA
CE CANAPELE SE POTRIVESC UNEI LOCUINȚE MICI?

Cu toții ne dorim locuințe cu suprafețe mari, însă de cele mai multe ori apartamentele pe care le găsim pe piață să le cumpărăm sau să le închiriem nu dispun de o suprafață foarte mare. Multe din acestea au bucătăria open space cu sufrageria pentru a crea senzația de mai mult spațiu, însă în realitate cele 2 încăperi nu dispun de prea mulți metri pătrați.

Și atunci ce facem, cum amenajăm sufrageria astfel încât să fie încăpătoare și modernă, să ne creeze confortul necesar și să nu pară aglomerată de mobilă?

Așa cum am discutat într-un articol anterior, elementul important al livingului este canapeaua. Indiferent de structura sufrageriei, de dimensiunile acesteia sau de alți factori ce pot influența amenajarea acesteia, un rol important îl are canapeaua. Nu este doar locul pe care noi ne relaxăm citind o carte sau urmărind un documentar la TV, este și obiectul în jurul căreia decorăm încăperea.

Dacă livingul este mic, ar fi cam ciudat să punem o canapea mare, de 3 locuri și în formă de L, nu? Vrem să profităm de tot spațiu pentru a umble încăperea și cu alte obiecte decorative și piese de mobilier.

Află mai multeCE CANAPELE SE POTRIVESC UNEI LOCUINȚE MICI?
TENDINȚE ÎN DESIGN INTERIOR CĂRORA SĂ LE SPUI ADIO

Deja știm că tendințele vin și pleacă, iar dacă dorim o casă mereu în trend trebuie să fim gata să ne adaptăm.

Așadar, iată câteva tendințe de care ne-am bucurat în ultimii ani, dar de la care trebuie să ne pregătim să le spunem adio.

Află mai multeTENDINȚE ÎN DESIGN INTERIOR CĂRORA SĂ LE SPUI ADIO

Articolele 1 la 6 din 17 total

Afișați pe pagină