Mini Cart

Sfaturi si trenduri in design interior
ADEVĂRURI DESPRE DECORAREA LOCUINȚEI ÎN ALB

Să recunoaștem, cu toții avem o pasiune pentru alb atunci când vine vorba despre decorarea locuinței. Decorațiunile și piesele de mobilier sunt mult mai ușor de asortat. O casă în care predomină albul îți dă senzația de spațiu mai mare, de aerisit și are mereu un look fresh. Plus că albul nu se demodează.

Deci, poți sau nu să dai greș cu o locuință în alb? 

Află mai multeADEVĂRURI DESPRE DECORAREA LOCUINȚEI ÎN ALB
CUM SA DECOREZI PENTRU UN CRĂCIUN IOOOI

Noi, sinceri să fim, ne-am cam săturat de combinația roșu-verde. Nu că ar fi ceva în neregulă cu ea. În lipsă de altă inspirație e perfectă. E mai mult decât festivă și tradițională, însă ne-am gândit că poate anul acesta te gândești să încerci ceva un pic diferit.

Un avantaj al propunerilor de mai jos este că, exceptând câteva dintre obiecte, toate celelalte, folosite în context diferit, pot fi expuse în casă pe tot parcursul anului, nu doar de Sărbători.

Află mai multeCUM SA DECOREZI PENTRU UN CRĂCIUN IOOOI
CE CANAPELE SE POTRIVESC UNEI LOCUINȚE MICI?

Cu toții ne dorim locuințe cu suprafețe mari, însă de cele mai multe ori apartamentele pe care le găsim pe piață să le cumpărăm sau să le închiriem nu dispun de o suprafață foarte mare. Multe din acestea au bucătăria open space cu sufrageria pentru a crea senzația de mai mult spațiu, însă în realitate cele 2 încăperi nu dispun de prea mulți metri pătrați.

Și atunci ce facem, cum amenajăm sufrageria astfel încât să fie încăpătoare și modernă, să ne creeze confortul necesar și să nu pară aglomerată de mobilă?

Așa cum am discutat într-un articol anterior, elementul important al livingului este canapeaua. Indiferent de structura sufrageriei, de dimensiunile acesteia sau de alți factori ce pot influența amenajarea acesteia, un rol important îl are canapeaua. Nu este doar locul pe care noi ne relaxăm citind o carte sau urmărind un documentar la TV, este și obiectul în jurul căreia decorăm încăperea.

Dacă livingul este mic, ar fi cam ciudat să punem o canapea mare, de 3 locuri și în formă de L, nu? Vrem să profităm de tot spațiu pentru a umble încăperea și cu alte obiecte decorative și piese de mobilier.

Află mai multeCE CANAPELE SE POTRIVESC UNEI LOCUINȚE MICI?
TENDINȚE ÎN DESIGN INTERIOR CĂRORA SĂ LE SPUI ADIO

Deja știm că tendințele vin și pleacă, iar dacă dorim o casă mereu în trend trebuie să fim gata să ne adaptăm.

Așadar, iată câteva tendințe de care ne-am bucurat în ultimii ani, dar de la care trebuie să ne pregătim să le spunem adio.

Află mai multeTENDINȚE ÎN DESIGN INTERIOR CĂRORA SĂ LE SPUI ADIO
10 SOLUȚII CA SĂ FACI UN SPAȚIU SĂ PARĂ MAI MARE

Există și avantaje în spațiile mici: sunt mai ușor de curățat, mai ieftin de mobilat și decorat, sunt mai cozy. Dar pun mereu probleme de organizare și, dacă sunt incorect amenajate, încăperile mici pot produce o impresie neplăcută de claustrofobie.

Află mai multe10 SOLUȚII CA SĂ FACI UN SPAȚIU SĂ PARĂ MAI MARE
5 MODALITĂȚI ACCESIBILE PENTRU O LOCUINȚĂ MAI ELEGANTĂ

Când ne gândim la varianta de a ne transforma locuința în ceva mai luxos, mai elegant, ne gândim automat la alocarea unui buget mult mai mare. Asta pentru că asociem eleganța cu un stil de viață mai scump. Doar că mai nou, eleganța poate însemna ceva mai simplu: less is more, nu?

Crearea unui refugiu de lux în propria casă poate părea o sarcină costisitoare și copleșitoare. Mobilierul opulent și decorul luxos vin în minte atunci când ne gândim la termenul elegant, dar nu trebuie să fie așa.

 Nu crezi? Iată 5 modalități accesibile pentru a vă bucura de o casă elegantă:
Află mai multe5 MODALITĂȚI ACCESIBILE PENTRU O LOCUINȚĂ MAI ELEGANTĂ

Articolele 1 la 6 din 7 total

Afișați pe pagină