Reduceri de iarna! Ai 20% discount la orice produs!! ! Foloseste codul RED20 !

Sfaturi si trenduri in design interior

Culoarea anului 2023 - VIVA MAGENTA

Institutul Pantone a ales culoarea anului 2023. Se numeste Viva Magenta sau „rosul purpuriu care aduce un echilibru intre cald si rece”. „Viteaza si neinfricata, (Viva Magenta) este o culoare vibranta a carei exuberanta promoveaza optimismul si bucuria”, dupa cum au explicat reprezentantii Pantone.

Află mai multeCuloarea anului 2023 - VIVA MAGENTA
Le Petit Bistro Brasov

Le Petit Bistro Brasov este  un alt proiect fain de design interior, tot din Brasov, la care am contribuit si noi cu cateva produse.

Află mai multeLe Petit Bistro Brasov
Intra in atmosfera sarbatorilor cu doar cateva trucuri

Iarna deja s-a instalat, frigul a venit, in unele zone din tara a nins, asadar putem sa ne decoram linistiti locuinta si sa aducem atmosfera sarbatorilor in casa fara sa ni se para ca este prea devreme. Daca vrem sa pastram traditia si sa impodobim bradul doar in Ajun, asta nu inseamna ca nu putem incepe deorarea altor zone din casa, astfel incat sa ne bucuram tot mai mult de aceasta luna frumoasa si speciala.

Află mai multeIntra in atmosfera sarbatorilor cu doar cateva trucuri
Cum sa creezi cu usurinta un colt de relaxare chiar la tine acasa

Acasa. Acasa este locul unde ne regasim noi pe noi. Este locul care ne reprezinta. Unde ne bem linistiti cafeaua sau ceaiul si unde ne gasim linistea chiar si in zilele cele mai stresante. Locul in care asteptam sa ajungem atunci cand suntem la serviciu, plecati din oras, sau chiar si dupa o vacanta. Pentru ca acasa nu este doar despre o locuinta, este un sentiment. 

Află mai multeCum sa creezi cu usurinta un colt de relaxare chiar la tine acasa
Cum alegi cadoul de casa noua si ce idei gasesti la ioooi

Mutarea intr-o casa noua marcheaza inceperea unei noi etape in viata proprietarilor, un eveniment important si chiar emotionant. Daca prietenii tai sau membrii apropiati ai familiei si-au cumparat o locuinta noua, ar fi dragut sa ii surprinzi la prima vizita cu un cadou - cadoul de casa noua.

Află mai multeCum alegi cadoul de casa noua si ce idei gasesti la ioooi
Jungle vibes la tine acasa

Fiecare are stilul lui atunci cand vine vorba despre imbracaminte, vacante sau design-ul locuintei. Unora le place simplitatea, altora excentricul! Unii isi doresc greek vibes acasa, altii industrial vibes sau, de ce nu, jungle vibes. Pentru ca atunci vine vorba de design si stiluri, fiecare vrem sa fim liberi, creativi si sa ne simtim bine.

Află mai multeJungle vibes la tine acasa

Articolele 1 la 6 din 18 total

Afișați pe pagină