OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Sfaturi si trenduri in design interior

Otopeni House by Amid Studio

Proiectul de astazi este realizat de catre cei de la AMID STUDIO si vine cu un concept indraznet de stil elegant. Ne bucuram sa vedem produsele ioooi integrate frumos in design-ul interior al acestui proiect si ne mai bucuram si de increderea arhitectilor de interior care au decis ca produsele de la noi ar completa stilul acestei case. 

Află mai multeOtopeni House by Amid Studio
Amenajarea terasei sau a gradinii

Poate că vremea schimbătoare de anul acesta ne dă bătăi de cap și încă nu ne stă gândul la statul pe terasă, însă trebuie totuși să ne pregătim și să o avem amenajată, fiindcă vremea însorită poate veni oricând de acum încolo.

Află mai multeAmenajarea terasei sau a gradinii
Riflaje decorative

Riflajul decorativ poate fi folosit pentru a crea pereți și tavane frumoase, care adaugă un aspect modern camerei. Riflajele de perete sunt o modalitate genială de a sublinia caracterul oricărui interior. Datorită formei verticale, panourile riflate măresc optic spațiul. În plus, au un efect pozitiv asupra acusticii camerei datorită proprietăților lor de izolare fonică.

Află mai multeRiflaje decorative
21st Fitness Club by GOA.studio

Suntem tare incantati ca incet, incet, designul interior din Romania se dezvolta si ii vedem prezenta nu doar in locuintele noastre, restaurante sau cafenele, ci si in clinici, birouri sau...sali de sport! Pana la urma, de ce nu ne-am simti bine si nu am profita de un vibe bun si in alte locuri, nu? Mai ales cand vorbim de domeniul de health sau wellness.

Află mai multe21st Fitness Club by GOA.studio
Cum amenajam locuinta in sezonul rece locuinta: texturi si culori

Zilele acestea geroase ne creeaza 2 stari: sa ne dorim sa fim iar copii si sa ne bucuram de un sanius pe cinste, sau sa stam in casa la caldura. Cel mai bine pentru starea noastra ar fi sa le combinam - un sanius pe cinste sau o tura la ski, dupa care intram la caldura, in casa.

Află mai multeCum amenajam locuinta in sezonul rece locuinta: texturi si culori
Culoarea anului 2023 - VIVA MAGENTA

Institutul Pantone a ales culoarea anului 2023. Se numeste Viva Magenta sau „rosul purpuriu care aduce un echilibru intre cald si rece”. „Viteaza si neinfricata, (Viva Magenta) este o culoare vibranta a carei exuberanta promoveaza optimismul si bucuria”, dupa cum au explicat reprezentantii Pantone.

Află mai multeCuloarea anului 2023 - VIVA MAGENTA

Articolele 1 la 6 din 22 total

Afișați pe pagină