OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Sfaturi si trenduri in design interior

TENDINȚE ÎN DESIGN INTERIOR CĂRORA SĂ LE SPUI ADIO

Deja știm că tendințele vin și pleacă, iar dacă dorim o casă mereu în trend trebuie să fim gata să ne adaptăm.

Așadar, iată câteva tendințe de care ne-am bucurat în ultimii ani, dar de la care trebuie să ne pregătim să le spunem adio.

Află mai multeTENDINȚE ÎN DESIGN INTERIOR CĂRORA SĂ LE SPUI ADIO
10 SOLUȚII CA SĂ FACI UN SPAȚIU SĂ PARĂ MAI MARE

Există și avantaje în spațiile mici: sunt mai ușor de curățat, mai ieftin de mobilat și decorat, sunt mai cozy. Dar pun mereu probleme de organizare și, dacă sunt incorect amenajate, încăperile mici pot produce o impresie neplăcută de claustrofobie.

Află mai multe10 SOLUȚII CA SĂ FACI UN SPAȚIU SĂ PARĂ MAI MARE
5 MODALITĂȚI ACCESIBILE PENTRU O LOCUINȚĂ MAI ELEGANTĂ

Când ne gândim la varianta de a ne transforma locuința în ceva mai luxos, mai elegant, ne gândim automat la alocarea unui buget mult mai mare. Asta pentru că asociem eleganța cu un stil de viață mai scump. Doar că mai nou, eleganța poate însemna ceva mai simplu: less is more, nu?

Crearea unui refugiu de lux în propria casă poate părea o sarcină costisitoare și copleșitoare. Mobilierul opulent și decorul luxos vin în minte atunci când ne gândim la termenul elegant, dar nu trebuie să fie așa.

 Nu crezi? Iată 5 modalități accesibile pentru a vă bucura de o casă elegantă:
Află mai multe5 MODALITĂȚI ACCESIBILE PENTRU O LOCUINȚĂ MAI ELEGANTĂ
5 PONTURI DE FENG SHUI PE CARE ORICINE TREBUIE SĂ LE AFLE

Feng Shui-ul este o ştiinţă care studiază energiile din casă, aşa că numai dacă schimbi locul mobilei în casă sau la birou poţi strica Feng Shui-ul. În urmă cu mai bine de 6000 de ani, chinezii au reuşit să descopere anumite formule de calcul cu care reuşeau să amplifice energiile pozitive şi să le încetinească pe cele negative din spaţiul în care lucrau sau locuiau. Oamenii simpli au auzit despre existenţa unor remedii care îmbunătăţesc viaţa, dar pentru că nu au avut acces la adevărata cunoaştere au început să facă presupuneri, să creeze legende şi să folosească tot felul de obiecte pe post de remediu. Astfel a apărut Feng Shui-ul de tip comercial, care susţine că simpla aşezare în casă a unor obiecte sau statuete poate îmbunătăţi viaţa locuitorilor casei.

Pe scurt este vorba despre crearea unei armonii între sinele tău interior și lumea din jurul tău, însă,  dacă suntem cinstiți, îmbinarea acestei armonii în casa este o chestiune mai greu de făcut, definiția bunului feng shui fiind într-o continuă evoluție.

Iată câteva sfaturi de bază pentru o locuință feng shui:

Află mai multe5 PONTURI DE FENG SHUI PE CARE ORICINE TREBUIE SĂ LE AFLE

Articolele 19 la 22 din 22 total

Afișați pe pagină