Terasa bar-restaurant amenajata in gradina de vara a Hotelului Carol din Vatra Dornei, a devenit o inima pulsanta a acestuia, o oaza de rafinament si relaxare, ce acompaniaza farmecul ansamblului istoric de final de secol XIX.

Amenajata intr-o structura de lemn existenta, terasa se reintegreaza in vecinatatea imediata a hotelului, pastrand conexiunea cu acesta, dar si cu parcul din inima orasului, printr-un sistem de panouri de sticla glisante. Acestea permit o relationare directa cu exteriorul si o permeabilitate generoasa. Lumina naturala ce patrunde prin ferestre si vegetatia din gradina creeaza un decor general fresh.

Atmosfera terasei te imbie sa calatoresti in timp. Materialele, texturile si decoratiunile cu iz retro reinterpretat se imbina armonios, evocand o epoca trecuta, dar intr-o nota actuala - o doza subtila de nostalgie pentru un plus de confort si familiaritate.

Serile de vara devin cu adevarat magice pe terasa, cand luminile discrete si muzica ambientala creeaza o atmosfera romantica si relaxanta.

Prin amplasarea sa centrala, barul este punctul de maxim interes al spatiului, ca un nucleu functional - generator al intregii amenajari, deservind atat zona de cafenea - orientata catre cazino, cat si cea de bar-restaurant – orientata catre hotel.

Indiferent de momentul zilei, poti alege locurile de la bar. Aici vei regasi nu doar un flux meticulos proiectat, dar si o oaza pozitiva, cu locuri de stat inalte, scaldate in scenarii diferite de lumina fata de cele de la mesele obisnuite.

Terasa nu putea fi completa fara o alveola tip separeu, dar si o zona de perete instagramabil, unde toti cei care isi doresc pot face o fotografie de colectie digitala, impartasind prietenilor lor ambianta si experientele lor in noua locatie a hotelului Carol.

  • Design interior : Studio AP (arh. Adriana Popa, arh. Iulian Popa)

  • FOTO: Sabin Prodan (Tryingtodoart)