OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Proiecte faine

Carol Bar

Carol BAR din Vatra Dornei

Află mai multeCarol Bar
Clinica Dental INN

Clinica stomatologica Dental INN

 

Află mai multeClinica Dental INN
Aparthotel strada Postavarului, Brasov

Proiectul pe care vrem sa ti-l prezentam saptamana aceasta este designul de interior al unui Aparthotel din frumosul oras turistic Brasov.

Află mai multeAparthotel strada Postavarului, Brasov
Otopeni House by Amid Studio

Proiectul de astazi este realizat de catre cei de la AMID STUDIO si vine cu un concept indraznet de stil elegant. Ne bucuram sa vedem produsele ioooi integrate frumos in design-ul interior al acestui proiect si ne mai bucuram si de increderea arhitectilor de interior care au decis ca produsele de la noi ar completa stilul acestei case. 

Află mai multeOtopeni House by Amid Studio
Amenajarea terasei sau a gradinii

Poate că vremea schimbătoare de anul acesta ne dă bătăi de cap și încă nu ne stă gândul la statul pe terasă, însă trebuie totuși să ne pregătim și să o avem amenajată, fiindcă vremea însorită poate veni oricând de acum încolo.

Află mai multeAmenajarea terasei sau a gradinii
Riflaje decorative

Riflajul decorativ poate fi folosit pentru a crea pereți și tavane frumoase, care adaugă un aspect modern camerei. Riflajele de perete sunt o modalitate genială de a sublinia caracterul oricărui interior. Datorită formei verticale, panourile riflate măresc optic spațiul. În plus, au un efect pozitiv asupra acusticii camerei datorită proprietăților lor de izolare fonică.

Află mai multeRiflaje decorative

Articolele 1 la 6 din 44 total

Afișați pe pagină