Proiecte faine

Aparthotel strada Postavarului, Brasov

Proiectul pe care vrem sa ti-l prezentam saptamana aceasta este designul de interior al unui Aparthotel din frumosul oras turistic Brasov.

Află mai multeAparthotel strada Postavarului, Brasov
Otopeni House by Amid Studio

Proiectul de astazi este realizat de catre cei de la AMID STUDIO si vine cu un concept indraznet de stil elegant. Ne bucuram sa vedem produsele ioooi integrate frumos in design-ul interior al acestui proiect si ne mai bucuram si de increderea arhitectilor de interior care au decis ca produsele de la noi ar completa stilul acestei case. 

Află mai multeOtopeni House by Amid Studio
Amenajarea terasei sau a gradinii

Poate că vremea schimbătoare de anul acesta ne dă bătăi de cap și încă nu ne stă gândul la statul pe terasă, însă trebuie totuși să ne pregătim și să o avem amenajată, fiindcă vremea însorită poate veni oricând de acum încolo.

Află mai multeAmenajarea terasei sau a gradinii
Riflaje decorative

Riflajul decorativ poate fi folosit pentru a crea pereți și tavane frumoase, care adaugă un aspect modern camerei. Riflajele de perete sunt o modalitate genială de a sublinia caracterul oricărui interior. Datorită formei verticale, panourile riflate măresc optic spațiul. În plus, au un efect pozitiv asupra acusticii camerei datorită proprietăților lor de izolare fonică.

Află mai multeRiflaje decorative
Apartament G by Egomotif

Studioul Egomotif a dezvoltat un proiect de design interior care îmbină cu succes elemente moderne cu detalii clasice, rezultând un spațiu elegant și primitor. Proiectul a fost realizat cu scopul de a crea un mediu confortabil și plăcut, încorporând elemente de design care să sublinieze stilul sofisticat și rafinat.

Află mai multeApartament G by Egomotif
Hotel Castor - Harghita Bai

Astazi va prezentam un hotel tare frumos din Harghita Bai, Hotel Castor. Este un hotel amenajat cu gust, cu design specific zonei montane in care este amplasat. Asadar, hotelul este alegerea ideala pentru cei care doresc sa vina in statiune la schi si relaxare: camere moderne, spatioase, si un resuaturant sofisticat, perfect pentru serile geroase de iarna sau dupa o zi de schiat. 

Află mai multeHotel Castor - Harghita Bai

Articolele 1 la 6 din 42 total

Afișați pe pagină