Reduceri de iarna! Ai 20% discount la orice produs!! ! Foloseste codul RED20 !

Proiecte faine

Design interior Casa M. by Kiwi Studio

Casa M. este un proiect din anul 2018 realizat de Kiwi Studio, insa este un proiect drag noua, mai ales ca putem distinge nu doar trendul minimalist al acelui an, insa si multe produse luate de la ioooi.

Află mai multeDesign interior Casa M. by Kiwi Studio
Apartament Fantasy Lights by Miso Architects

Fantezia acasa la tine?! Yes, please!

Cei de la Miso Architects au reusit sa aduca magia designului interior intr-un apartament ce te va lasa efectiv...cu gura cascata - Fantasy Lights by Miso Architects.

Află mai multeApartament Fantasy Lights by Miso Architects
Culoarea anului 2023 - VIVA MAGENTA

Institutul Pantone a ales culoarea anului 2023. Se numeste Viva Magenta sau „rosul purpuriu care aduce un echilibru intre cald si rece”. „Viteaza si neinfricata, (Viva Magenta) este o culoare vibranta a carei exuberanta promoveaza optimismul si bucuria”, dupa cum au explicat reprezentantii Pantone.

Află mai multeCuloarea anului 2023 - VIVA MAGENTA
Le Petit Bistro Brasov

Le Petit Bistro Brasov este  un alt proiect fain de design interior, tot din Brasov, la care am contribuit si noi cu cateva produse.

Află mai multeLe Petit Bistro Brasov
Intra in atmosfera sarbatorilor cu doar cateva trucuri

Iarna deja s-a instalat, frigul a venit, in unele zone din tara a nins, asadar putem sa ne decoram linistiti locuinta si sa aducem atmosfera sarbatorilor in casa fara sa ni se para ca este prea devreme. Daca vrem sa pastram traditia si sa impodobim bradul doar in Ajun, asta nu inseamna ca nu putem incepe deorarea altor zone din casa, astfel incat sa ne bucuram tot mai mult de aceasta luna frumoasa si speciala.

Află mai multeIntra in atmosfera sarbatorilor cu doar cateva trucuri
Penthouse C1-7/Stejeris Brasov

Designul este cautarea unui echilibru magic intre afaceri si arta; arta si talent; intuitie si ratiune; concept si detaliu; bucurie si formalitate; client si designer, designer si imprimanta; tipograf si public. - Valerie Pettis

Află mai multePenthouse C1-7/Stejeris Brasov

Articolele 1 la 6 din 34 total

Afișați pe pagină