OUTLET - REDUCERI DE PANA LA 60%> OUTLET mobilier si corpuri de iluminat!

Blog by ioooi.

5 MODALITĂȚI ACCESIBILE PENTRU O LOCUINȚĂ MAI ELEGANTĂ

Când ne gândim la varianta de a ne transforma locuința în ceva mai luxos, mai elegant, ne gândim automat la alocarea unui buget mult mai mare. Asta pentru că asociem eleganța cu un stil de viață mai scump. Doar că mai nou, eleganța poate însemna ceva mai simplu: less is more, nu?

Crearea unui refugiu de lux în propria casă poate părea o sarcină costisitoare și copleșitoare. Mobilierul opulent și decorul luxos vin în minte atunci când ne gândim la termenul elegant, dar nu trebuie să fie așa.

 Nu crezi? Iată 5 modalități accesibile pentru a vă bucura de o casă elegantă:
Află mai multe5 MODALITĂȚI ACCESIBILE PENTRU O LOCUINȚĂ MAI ELEGANTĂ
5 PONTURI DE FENG SHUI PE CARE ORICINE TREBUIE SĂ LE AFLE

Feng Shui-ul este o ştiinţă care studiază energiile din casă, aşa că numai dacă schimbi locul mobilei în casă sau la birou poţi strica Feng Shui-ul. În urmă cu mai bine de 6000 de ani, chinezii au reuşit să descopere anumite formule de calcul cu care reuşeau să amplifice energiile pozitive şi să le încetinească pe cele negative din spaţiul în care lucrau sau locuiau. Oamenii simpli au auzit despre existenţa unor remedii care îmbunătăţesc viaţa, dar pentru că nu au avut acces la adevărata cunoaştere au început să facă presupuneri, să creeze legende şi să folosească tot felul de obiecte pe post de remediu. Astfel a apărut Feng Shui-ul de tip comercial, care susţine că simpla aşezare în casă a unor obiecte sau statuete poate îmbunătăţi viaţa locuitorilor casei.

Pe scurt este vorba despre crearea unei armonii între sinele tău interior și lumea din jurul tău, însă,  dacă suntem cinstiți, îmbinarea acestei armonii în casa este o chestiune mai greu de făcut, definiția bunului feng shui fiind într-o continuă evoluție.

Iată câteva sfaturi de bază pentru o locuință feng shui:

Află mai multe5 PONTURI DE FENG SHUI PE CARE ORICINE TREBUIE SĂ LE AFLE
PROIECTE FAINE: APARTAMENT VERNESCU RESIDENCE

Continuăm seria proiectelor faine și vă prezentăm un alt proiect superb realizat de cei de la Miso Architects. Apartamentul proaspăt decorat se află în Vernescu Residence, București și este un apartamente elegant, modern și totuși care îți dă impresia de intimitate, de acasă. O locuință cu suflet și personalitate.

Află mai multePROIECTE FAINE: APARTAMENT VERNESCU RESIDENCE
PROIECTE FAINE: O BUCĂTĂRIE CU MOTIVE…DE BUCURIE!

Ne place să când primim poze de la clienții sau de la colaboratorii noștri experți în ale decoratului. Tocmai de aceea în ultima perioadă v-am tot arătat proicte faine ale celor de la Miso Arhitects în care apar și produsele ioooi.ro

Mai jos vă lăsăm câteva poze cu o bucătărie superbă! Veselă, de drag să “bucătărești” în ea.

Află mai multePROIECTE FAINE: O BUCĂTĂRIE CU MOTIVE…DE BUCURIE!
PROIECTE FAINE: DOI CLIENȚI, DOUĂ STILURI DE AMENAJARE, ACCEAȘI MĂSUȚĂ

Mai jos avem poze trimise de doi clienți, dar care au achiziționat aceeași măsuță. 

Află mai multePROIECTE FAINE: DOI CLIENȚI, DOUĂ STILURI DE AMENAJARE, ACCEAȘI MĂSUȚĂ
PROIECTE FAINE: ACASĂ LA CLIENȚII NOȘTRI PARTEA A II-A

Curiosity killed the cat. Dar...noi chiar suntem curioși să vedem cum arată locuințele voastre după ce ați integrat produsele luate de la noi.

Așa că normal că ne bucurăm când primim mailuri cu poze de la voi. Și vrem să le împărtășim și cu comunitatea noastră frumoasă.

Află mai multePROIECTE FAINE: ACASĂ LA CLIENȚII NOȘTRI PARTEA A II-A

Articolele 49 la 54 din 55 total

Afișați pe pagină