Riflajul decorativ poate fi folosit pentru a crea pereți și tavane frumoase, care adaugă un aspect modern camerei. Riflajele de perete sunt o modalitate genială de a sublinia caracterul oricărui interior. Datorită formei verticale, panourile riflate măresc optic spațiul. În plus, au un efect pozitiv asupra acusticii camerei datorită proprietăților lor de izolare fonică.


Acum poti comanda panourile riflate și online, nu doar la comandă la magazinele de profil. Găsești și la noi de pe site. Ele au dimensiuni standard, însă avem o varietate de culori din care poți alege. 

Panourile riflate sunt realizate din materiale durabile. Pâsla acustică este realizată din plastic reciclat (în primul rând sticle de plastic), iar lamelele sunt din MDF cu suprafață furnir.

Riflajele decorative sunt ușor de întreținut, le poți curăța folosind un pămătuf pentru praf, un aspirator cu un capăt speciat cu perie sau, mai simplu, cu o cârpă uscată, specială pentru praf.

Fiecare panou este de  60 x 2,2 x 240cm, iar un panou este egal cu 1,44 m2. Aceasta este dimensiunea standard și nu se pot realiza panouri mai lungi. Vezi mai multe detalii la noi pe site